جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه گوزلمه غذای ارومیه ای ها

    مجموعه : آموزش آشپزی

    طرز تهیه گوزلمه, گوزلمه

    گوزلمه

    گوزلمه یکی از غذاهای محلی ارومیه می‌باشد. «گوزلمه» یا جوزلمه (با لهجه محلی) به معنای «منتظرنشو» است. یعنی غذایی که نیاز به انتظار زیاد ندارد و زود آماده می‌شود.

    مواد اولیه جهت تهیه گوزلمه:

    نمک به میزان لازم
    سیر له شده 4-5 حبه
    کره یا روغن محلی مقداری برای سرخ کردن تخم مرغ
    تخم مرغ محلی 4 عدد
    ماست چکیده 3 پیمانه
    آب نصف فنجان

    طرز تهیه گوزلمه:

    1. اول تخم مرغ هارا در ماهیتابه سرخ می‌کنیم. وقتی کاملا پخت نمک را اضافه میکنیم.

    2. بعد ماست رو در تابه یا قابلمه ای دیگر به همراه کمی آب هم میزنیم تا ماست گوله گوله نشه. بعد ۵ دقیقه روی شعله ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا ماست بریده نشود.

    3. سپس همزمان شعله گاز را خاموش و در کاسه ها کمی از ماست و کمی از تخم مرغ ریخته و کمی سیر اضافه کرده و نوش جان نمایید.

    4. میتوان ماست و سیر رو به روی تخم مرغ ها در تابه ریخت و بعد سرو کرد.

    نکات:

    1. در صورت سرخ کردن سیر با تخم مرغ بوی سیر بسیار کمتر خواهد بود.

    2. این غذا مثل املت با نان سرو می‌شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X