جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه کلوچه خرمایی با کشمش و گردو

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه کلوچه خرمایی, کوکی کشمش و گردو, کوکی خرما و گردو, طرز تهیه کوکی

    این شیرینی ها که با مقدار فراوانی خرما، کشمش و گردوی کره ای پر شده اند و خیلی هم آسان تهیه می شوند، یک دسر عصرانه ی خانگی و اشتها برانگیز هستند.

     مواد لازم جهت تهیه کوکی خرما و گردو:

    خرما    300گرم

    تخم مرغ بزرگ  3 عدد

    آرد همه منظوره  2 پیمانه

    گردو                  2 پیمانه

    روغن مایع      ⅔ پیمانه

    شکر                  140 گرم

    کشمش سیاه   ½ پیمانه

    کشمش طلایی  ½ پیمانه

    آب لیموترش تازه  2 قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر          2 قاشق چای‌خوری

    وانیل                    2 قاشق چای‌خوری

    نمک زبر              ½ قاشق چای‌خوری

    دارچین               ½ قاشق چای‌خوری

    کوکی خرما و گردو

    طرز تهیه کوکی خرما و گردو:

     ابتدا هسته‌ خرماها را گرفته و آن‌ها را درشت خرد کنید. سپس آرد همه منظوره را با قاشق بکشید و صاف کنید. گردو‌ها را درشت خرد کنید و بعد دارچین را آسیاب کنید.

     فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی‌گراد) داغ کنید و توری‌ها را در یک سوم بالایی و پایینی آن قرار دهید. در یک کاسه متوسط آرد و بکینگ پودر را با هم بزنید. خرماها، گردو و کشمش‌ها را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا میوه‌ها و گردو به مخلوط آرد آغشته شوند. در یک کاسه کوچک تخم‌ مرغ‌ها را به همراه نصف پیمانه شکر، روغن، آب لیموترش،‌وانیل و نمک هم بزنید. مواد را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

     در یک کاسه‌ی کوچک دیگر 2 قاشق غذاخوری شکر و دارچین را هم بزنید. خمیر را با قاشق غذاخوری گرد کنید و به فاصله ی 2.5 سانتی‌متر از هم داخل سینی‌های فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید. روی آن‌ها شکر دارچین بپاشید. حدود 15 دقیقه تا زمانی که لبه‌ی شیرینی‌ها طلایی شود در فر بپزید و سینی‌ها را پس از گذشت نیمی از این زمان بچرخانید. شیرینی‌ها را روی یک توری فلزی قرار دهید و بگذارید کامل خنک شوند.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X