جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه لقمه گوشت و قارچ / پیراشکی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    لقمه گوشت و قارچ, طرز تهیه پیراشکی, پیراشکی با قارچ

    یکی از غذاهایی که خانم ها می توانند سلیقه خود را در آن به نمایش بگذارند، انواع پیراشکی های مختلف است. آنقدر تنوع در این نوع غذا زیاد است که هرکس می تواند دستور پخت منحصر به فرد خود را داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه لقمه های گوشت و قارچ را به شما آموزش داده ایم.

    لقمه‌های گوشت و قارچ و پنیر

    مواد لازم

    400 گرم آرد
    1 عدد تخم‌مرغ
    3 ق چ روغن‌زیتون
    40 گرم کره
    125 میلی‌لیتر آب
    2 /1 و 2 ق چ مخمر
    40 گرم شکر
    2 ق چ پاپریکا
    1 ق چ نمک
    4 /1 ق چ فلفل سفید
    مواد میانی

    250 گرم مخلوط گوشت چرخ‌کرده و پیاز سرخ شده
    3 /1 پیمانه هویج خرد و تفت داده شده
    200 گرم قارچ تفت داده شده
    1 عدد فلفل دلمه‌ای
    به میزان لازم نمک، فلفل و زعفران غلیظ
    200 گرم پنیر بلوچیز
    مواد رومال

    1 عدد تخم‌مرغ
    مقداری کنجد و سیاه‌دانه

    پیراشکی گوشت و قارچ و پنیر

    طرز تهیه:

    1.  ابتدا مخمر را همراه با شکر و آب داخل یک ظرف مناسب بریزید،مخلوط کنید و ظرف را در یک جای نسبتا گرم قرار دهید تا مخمر به‌اصطلاح عمل بیاید.

    2. در ظرفی دیگر کره نرم شده، تخم‌مرغ، روغن، نمک و ادویه‌ها را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. حال مخمر عمل‌آمده را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

    3.  در این میان مواد میانی را آماده کنید. به این صورت که در ظرفی تمام مواد میانی به‌جز پنیر را خوب با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.

    4. بعدازآنکه خمیر عمل آمد، آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هرکدام از چانه‌ها را باز کنید و مقداری از مواد میانی را داخلش قرار دهید. روی مواد یک‌تکه پنیر هم بگذارید. حالا خمیرها را به‌آرامی لوله‌ کرده و آنها را به شکل گل درآورید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید.

    5.  روی تمام سطح خمیر تخم‌مرغ زده شده را بمالید. مقداری کنجد و سیاه‌دانه هم روی آنها بریزید. سینی را به مدت 30-20 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X