جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه صبحانه های خوشمزه و ساده و جدید

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی , غذاهای گیاهی

    طرز تهیه صبحانه های خوشمزه, صبحانه ساده, صبحانه های جدید

    تهیه یک صبحانه گیاهی:

    این یک صبحانه لذیذ ، پرانرژی و خوشمزه می باشد که سرشار از پروتئین و چربی های سالم و مفید برای قلب است ، از این صبحانه ساده تر و لذیذتر نمی توانید درست کنید.

    اگر معمولا آنقدر عجله دارید که وقت نمی کنید صبحانه ای مغذی بخورید  و یا به دنبال یک طعم جدید هستید این صبحانه خوشمزه را حتما امتحان کنید که علاوه بر کمک به سلامتی قلبتان ، به دلیل سرشار بودن از فیبر به کنترل وزنتان هم کمک می کند .

    (این مواد برای ۱۶ لقمه کافیست و برای هرنفر تقریبا ۲ لقمه)

    مواد لازم :

    جو پخته شده  ۱ فنجان
     آرد بادام  ۱/۲ فنجان
     آلبالو خشک یا کرن بری ۳/۱ فنجان
    * کره بادام زمینی طبیعی  ۲/۱ فنجان
    پودر کاکائو با کیفیت خوب ۱ قاشق غذاخوری
    عسل ۳ قاشق غذاخوری
    وانیل ۱ قاشق چای خوری

    * کره بادام زمینی طبیعی یا کره ای ازآجیلهای مورد علاقتان

    طرز تهیه :
    تمام مواد بالا را در یک کاسه بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید . حالا آنها را به صورت گلوله های کوچک در آورید ( به اندازه ۱ اسکوپ ) و در یخچال قرار دهید تا آماده شود و بعد نوش جان کنید و از آن لذت ببرید !

    پنکیک موز برای صبحانه :

    پنکیک موز

    پنکیک موز را برای صبحانه تهیه کرده و همراه با یک نوشیدنی گرم میل کنید.

    مواد لازم برای شش نفر:

    آرد: 125 گرم

    شکر: یک قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری

    نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    تخم مرغ: یک عدد،‌همزده شود

    شیر: یک پیمانه

    روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری

    موز رسیده: 2 عدد، پوره شود.

    طرز تهیه:

    • درون کاسه‌ای آرد،‌ شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

    • درون کاسه‌ای دیگرتخم‌مرغ، شیر، روغن و موز را با هم مخلوط کنید.

    • سپس مخلوط آرد را به مخلوط موز اضافه کرده و هم بزنید.

    • درون یک تابه را کمی چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید.

    • برای هر پنکیک حدود 4 قاشق از مایه برداشته و درون تابه هر دو طرف آن‌ها را حرارت داده تا طلایی رنگ شوند.

    • پنکیک‌ها را گرم میل کنید.

    20 مدل صبحانه گرم و خوشمزه :

    دستور تهیه 20 مدل صبحانه گرم و خوشمزه را پیشنهاد داده‌ایم که به شما ثابت کنیم در خانه‌تان هم می‌توانید صبحانه‌هایی به اندازه صبحانه رستوران ها لذیذ آماده کنید؛ تازه کلی هم به لحاظ مالی به نفعتان می‌شود.

    11. تخم مرغ پخته شده در سس گوجه

    فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. یک پیمانه سس گوجه‌فرنگی را داخل چهار عدد کاسه یک نفره مناسب فر تقسیم کنید. سپس با دقت داخل هر یک از این کاسه‌ها یک تخم مرغ بشکنید طوری که زرده آنها درسته بماند.بعد روی هر کدام یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید.

    صبحانه های خوشمزه و ساده

    کاسه‌ها را به مدت 8 دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا سفیده آنها سفت شود ولی زرده نرم بماند. حال برش‌های نان را داخل فر داغ بگذارید تا دو طرف آنها برشته شود. 1حبه سیر را بر سر یک چنگال بزنید و آن را روی سطح نان‌ها بمالید. سپس کمی روغن‌زیتون رویسطح نان‌ها بریزید و به همراه تخم مرغ‌ها سرو کنید.

    12. نان تخم مرغی

    5 نان تست را بردارید و از میان آنها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه  تخم‌مرغ را  با مقدار دلخواه نمک و فلفل  هم بزنید  و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود. وقتی تخم‌مرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای  را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید.

    13. گوجه فرنگی و تن ماهی

    ابتدا یک عدد پیاز بزرگ  را  رنده و یک قوطی تن ماهی بدون روغن را ریز کنید. یک عدد سیر را بکوبید و به مخلوط پیاز و تن ماهی بیفزایید. یک قاشق سوپخوری جعفری خردشده و به مقدار لازم نمک و ادویه را با مخلوط تن ماهی و سیر مخلوط کنید. به تعداد لازم گوجه فرنگی درشت انتخاب و داخل آنها را خالی کنید. با توجه به حجم داخل گوجه از مواد، داخل آن بریزید و روی آن هم یک عدد تخم مرغ بشکنید. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کنید و گوجه ها را  به مدت 10 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا زمانی که سطح تخم مرغ ها پخته شود. صبحانه شما با مقداری نان آماده سرو است.

    14. املت اسفناج

    نصف پیمانه آرد را الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.500 گرم اسفناج پخته را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد  بیفزایید. به این ترتیب مایه املت آماده می شود.

    صبحانه های خوشمزه و ساده

    روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه  به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید.حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکه های نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و درب آن را بگذارید.

    15. املت گوشت و تخم مرغ

    یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد  200 گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید.

    16. املت هندی

    ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را خلالی کنید و آن را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت 3دقیقه تفت دهید. یک شاخه کوچک تره فرنگی را باریک برش بزنید و همراه زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شود. یک عددکدو سبز را خلالی ریز برش دهید و به تابه بیفزایید. بعد از 5 دقیقه تخم مرغ ها را در یک پیاله کوچک تک تک بشکنید و با فاصله روی  مواد بریزید تا موقع سرو تخم مرغ ها به هم نریزند. مقداری فلفل سیاه و قرمز هم روی تخم مرغ ها بپاشید.  در نهایت درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.

    17. املت پنیر

    5 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. کمی نمک ، فلفل و  سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.تابه مناسبی را که لبه آن تقریبا دو و نیم سانتی متر باشد روی آتش بگذارید و سه قاشق روغن در تابه بریزید و بگذارید تا داغ شود. حالا مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و در آن را بگذارید.دو قاشق غذا خوری پنیر گرویر با یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده را داخل املت ریخته بعد املت را با یک چنگال و کفگیر به دقت لوله کنید.صبحانه شما آماده سرو است.

    صبحانه های خوشمزه و ساده

    18. تخم مرغ تند

    برای آماده سازی این صبحانه لازم است 5 عدد تخم مرغ  را بگذارید خوب آبپز شود.بعد از پوست کندن تخم مرغ ها را  به صورت عمودی برش دهید و زرده را به آرامی از داخل شان خارج کنید. زرده را نرم و خمیری کنید و با مایونزو مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. برای مزه دار کردن به آن مقداری خامه ترش اضافه کنید. حالا زرده طعم دار شده را داخل سفیده ها بریزید .یک عدد فلفل سبز تند  و یک عدد فلفل قرمز تند را به صورت حلقه ای برش دهید و  روی زرده ها را با فلفل ها تزئین کنید.صبحانه شما به همراه 5 عدد نان تست آماده است.

    19. کاسرول صبحانه فرانسوی

    ابتداپنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه در فر 170درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.

    صبحانه های خوشمزه و ساده

    20. املت  قارچ و مارچوبه

    5 عدد تخم مرغ را با 10 قاشق سوپخوری شیر خوب هم بزنید تا کاملا کف کند کمی نمک و فلفل داخل تخم  مرغ ها بریزید.200 گرم قارچ را به صورت لایه ای خرد کنید و در تابه ای آن را کمی تفت دهید.حالا تابه ای بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و درب آن را بگذارید.یک فنجان مارچوبه ریز شده را با قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.بعد از سه دقیقه املت شما آماده است. صبحانه شما آماده سرو است.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X