جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه شرینی توپی گردویی برای عید نوروز

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه شرینی توپ گردویی, شرینی توپ گردویی, طرز تهیه شرینی عید, شیرینی گردویی

    طرز تهیه مرحله ای و تصویری شیرینی معروف عید “برنجی”

    مواد لازم برای توپهای گردویی برای نوروز

    آرد : 125 گرم
    پودر شکر : 3 قاشق سوپخوری
    روغن : 60 گرم
    هل : اندکی
    گردو : یک پیمانه

    طرز تهیه توپ های گردویی برای نوروز

    ابتدا پودر شکر را با روغن ماساژ داده ( با نوک انگشتان )، سپس آرد و هل را اضافه میکنیم.
    خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت کنار میگذاریم تا استراحت کند.
    سپس از خمیر به اندازه یک گردوی متوسط برداشته وسط آن را باز کرده و کمی گردوی درشت خرد شده داخل آن میگذاریم و سپس خمیر را بسته و در دست به شکل توپهای کوچکی درمیاوریم.
    داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل روشن کرده ایم به مدت نیم ساعت میپزیم.
    بعد از سرد شدن کامل، داخل پودر قند غلطانده و داخل کپسول کاغذی کوچک بگذارید و روی آن را با شکلات پوشانده و با ترافل یا پودر پسته تزئین کنید.

    مهم: بگذارید شیرینی ها کاملا سرد شود و سپس از سینی فر جدا کرده و جمع کنید!!  در غیر اینصورت شیرینی شما خرد و دفرمه خواهد شد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X