جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه سوپ خرفه لذیذ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه سوپ خرفه, سوپ خرفه, طرز تهیه سوپ

    سوپ خرفه

    ابتدا 300 گرم خرفه را پاک کنید، به این ترتیب که ساقه‌های کلفت را جدا کنید و برگ‌ها را خوب بشویید.بعد از بی‌آب شدن سبزی‌ها آنها را ریز کنید و در قابلمه‌ای با50 گرم کره تفت دهید. بهتر است حرارت کم باشد تا کره نسوزد.حالایک و یک دوم پیمانه  آب مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد و بعد متوسط کنید. صبر کنید تا غذا به مدت 15 دقیقه بجوشد.1قاشق سوپ خوری آرد سفید و2 قاشق سوپ خوری  آرد ذرت را درنصف پیمانه  شیر حل کرده و به قابلمه سوپ اضافه کنید. در اینجا حرارت را کم کنید و دائم هم بزنید تا مواد بجوشد و کمی غلیظ شود.وقتی سوپ خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری پیازچه و مغز گردو تزئین کرده و سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X