جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    دستور تهیه سوپ بدون چربی قارچ و کلم پیچ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه سوپ قارچ و کلم پیچ, سوپ قارچ و کلم پیچ, طرز تهیه سوپ کم کالری, طرز تهیه سوپ قارچ

    طرز تهیه سوپ سریع سیب زمینی و ژامبون

    این سوپ خوشمزه حاوی 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است. این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است. این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B6 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است.

    زمان آماده سازی: 15 دقیقه

    زمان پخت: 30 دقیقه

    زمان آماده سازی تا پخت: کمتر از 45 دقیقه

    مواد لازم:

    برای داشی(مایع سوپ)

    هشت پیمانه آب

    2 نوار کونبو(جلبک دریایی)

    3 عدد قارچ خشک شده

    زنجبیل تازه‌ی خرد شده

    برای سوپ میسو:

    یک پیمانه از مایع سوپ (داشی)

    نصف پیمانه برنج قهوه‌ای

    226 گرم رشته فرنگی یا نودل

    دو حبه سیر خرد شده

    14 گرم قارچ

    6 الی 8 برگ کلم پیچ خرد شده

    زنجبیل تازه خرد شده

    198 گرم توفوی (پنیر لوبیا) خرد شده

    3 الی 4 عدد پیاز تازه‌ی خرد شده

    طرز تهیه:

    1.برای تهیه‌ی داشی( مایع سوپ) : ابتدا یک ظرف بزرگ را با آب پر کنید و کونبو، قارچ خشک شده و زنجبیل را به آن بیفزایید.حرارت متوسط را روشن کنید و اجازه دهید این مواد قبل از جوشیدن آب، کمی بپزد. حرارت را خاموش کنید و کونبوها، زنجبیل و قارچ‌ها را خارج کنید.

    2.برای سوپ میسو : در حالیکه داشی هنوز گرم است، یک پیمانه از آن را برارید.

    3.در یک ظرف جداگانه، نودل و یا رشته فرنگی را بر اساس دستور تهیه، آماده نمایید .

    4.داشی را روی حرارت متوسط کمی گرم کنید و سپس سیر، کلم پیچ، قارچ، زنجبیل و توفو را به آن بیفزایید . سپس اجازه دهید کلم‌ها نرم شود . برای اینکار تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان نیاز است.

    5.نودل‌ها را در یک کاسه قرار دهید و سوپ میسو را روی آن بریزید. شما می‌توانید پیاز را روی آن سرو کنید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X