جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور تهیه دسر بلواسکا باواروا ویژه مهمان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع دسر

    طرز تهیه دسر بلواسکای باواروا, دسر بلواسکای باواروا, طرز تهیه دسر, طرز تهیه دسر بلواسکا, دسر

    روش تهیه دسر میوه های استوایی خاص

    بلواسکای به معنای آسمان آبی در واقع نوعی از طعم و رنگ در صنعت امروزه دسر و به خصوص بستنی است که با طعم وانیل و نوعی رنگ آبی که می‌توان به آن آبی آسمانی تیره گفت تهیه می‌شود. معمولا اکثر رنگ‌های آبی رنگی تمایل به فیروزه‌ای دارند. سیروپ شکلات به ما کمک  می‌کند تا این رنگ را به رنگ اصلی بلواسکای تبدیل کنیم.

    مواد لازم جهت تهیه بلواسکای باواروا:

    زرده تخم‌مرغ: 6 عدد
    شیر: 400 میلی‌لیتر
    خامه صبحانه: 300 گرم
    شکر: 250 گرم
    پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری
    آب سرد: یک دوم پیمانه
    رنگ آبی خوراکی: چند قطره
    سیـروپ شکلات: دو قاشق سوپخوری
    وانیـــل: یک دوم قاشق چایخوری
    بلواسکای باواروا

    روش تهیه بلواسکای باواروا:

    1. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم؛ سپس شیر را آرام آرام ریخته و هم می‌زنیم و مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا کرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا آن را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

    2. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم، با رنگ آبی و سیروپ شکلات مخلوط می‌کنیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی حرارت ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم. همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچکدام داغ نباشند.

    3. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است برای این کار قالب را حتما با اسپری روغن چرب کنیم.

    نکته: من برای تزیین این دسر از اسپری آبی صدفی و ورق طلایی استفاده کرده‌ام. برای براق‌تر کردن روی کار می‌توانیم از اکلیل و شکرهای خوراکی آبی نیز استفاده کنیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X