جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور تهیه خورش پسته دامغانی ها

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه خورش پسته, خورش پسته, عکس خورش پسته, طرز تهیه خورش دامغانی ها

    دامغان سرزمین پسته است. برای همین هم مردم این شهر با آن انواع و اقسام غذاها، شیرینی‌ها و دسرها را درست می‌کنند. یکی از آن غذاهای سنتی و اصیل، خورش پسته است.یک خورش خوشمزه و رسمی که می‌تواند برای ناهار شما انتخاب دلچسبی باشد.

    مواد لازم برای 4  نفر :

    200 گرم پودر پسته
    300 گرم گوشت گوسفندی
    1 ق س رب انار
    یک عدد پیاز
    به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

    خورش پسته

    طرز تهیه خورش پسته:

    1. پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

    2.  حالا پودر پسته را اضافه کنید و با گوشت تفت بدهید. حواستان به حرارت باشد تا پسته نسوزد.

    3.   حالا دو لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

    4. در پایان نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جاافتاده،   به روغن بیفتد.

    نکته

    خورش را نباید با افزودن رب انار بیش‌ازحد تیره کرد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X