جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • دستور تهیه تصویری و گام به گام آش رشته

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه تصویری آش رشته, طرز تهیه آش رشته, آش رشته, آش رشته ایرانی

    آش رشته

    آش رشته یکی از غذاهای صد در صد ایرانی است که بی شک همه ی خانم های با سلیقه ایرانی طرز تهیه آن را بلدند. اما در این مطلب طرز تهیه مرحله به مرحله آن را همراه با تصویر به شما آموزش داده ایم که اگر نکته ریزی جا افتاده، از نظرتان پنهان نماند. با ما همراه باشید.

     مواد لازم برای آش رشته :

    عدس نصف کاسه ماست خوری
    لوبیا چیتی  نصف کاسه ماست خوری
    روغن  یک فنجان
    پیاز  دو عدد
    نمک ، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم
    نعناع  دو قاشق
    رشته آش  400 گرم
    سبزی آش  4 کاسه ماست خوری
    کشک  یک لیوان
    عصاره مرغ و گوشت  یک بسته کوچک
    زعفران  نوک قاشق چای خوری

    با این مقدار مواد لازم تعداد 15 کاسه ماست خوری از “آش رشته “خواهیم داشت.

    مواد لازم جهت تهیه آش رشته:

    نصف کاسه ماست خوری عدس، در صورت تمایل یک بسته کوچک عصاره مرغ و گوشت

    آش رشته

    نصف کاسه ماست خوری لوبیا چیتی حدود صد گرم، دو عدد پیاز متوسط حدود 200 گرم

    آش رشته

    روغن یک فنجان حدود صد گرم، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    آش رشته

    چهار کاسه ماست خوری سبزی آش خرد کرده (400 گرم سبزی خرد کرده) شامل: اسفناج، جعفری، تره و گشنیز؛ معادل 700 الی 900 گرم

    دو قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده، برای تهیه نعناع داغ

    آش رشته

    یک هشتم قاشق چای خوری زعفران برای تزئین، یک عدد سیر

    آش رشته

    چهار صد گرم رشته آش، نصف یک بسته 800 گرمی رشته آش که در بازار موجود است. یک لیوان سر پر کشک حدود 250 گرم

    آش رشته

    روش تهیه آش رشته :

    1-لوبیا چیتی را حدود یک روز خیس می کنیم و آب خیس خورده را دور می ریزیم.

    آش رشته

    2-لوبیای خیس خورده، عدس، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را در یک قابلمه ریخته تا حدود 4 الی 6 ساعت بپزد.

    آش رشته

    3-سبزی آش را اضافه می کنیم تا حدود نیم ساعت بپزد.

    آش رشته

    4-پیاز خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم تا پیاز داغ با شعله زیاد سرخ و برشته شود. بعد از سرخ شدن، سریع پیاز داغ را در یک آبکش ریخته تا روغن آن جدا شود و پیاز داغ بدون روغن را در ماهیتابه برگردانده و آن را پهن می کنیم تا پیاز داغ خشک و برشته شود.

    آش رشته

    5-دو قاشق از روغن پیاز داغ را روی شعله گذاشته، داغ می کنیم و یک قاشق آرد به آن اضافه کرده هم می زنیم. سپس یک لیوان آب را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا یک محلول یکدستی از آرد و آب به دست آید.

    آش رشته

    6-محلول آب و آرد را به آش اضافه کرده، هم می زنیم.

    آش رشته

    7-رشته ها را خرد کرده، در آش می ریزیم. بعد از پختن و نرم شدن رشته ها، شعله را خاموش می کنیم. آش یک ساعت بماند تا لعاب بیاندازد. در این مدت آن را چند مرتبه هم می زنیم.

    آش رشته

    8-سیر خرد شده را در بقیه روغن پیاز داغ ریخته، آن را سرخ می کنیم و بعد روغن سیر داغ را جدا می کنیم و با آن نعناع داغ درست می کنیم.

    آش رشته

    9-آش را در ظرف می کشیم و روی آن را با کشک، نعناع داغ، زعفران، سیر داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم.

    آش رشته
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X