جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور تهیه آش گوجه سبز با طعم ملس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه آش گوجه سبز, آش گوجه سبز, آش ملس

    آش یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار ماه رمضان است. این بار با گوجه سبز یک آش خوشمزه و ملس برای افطارتان درست کنید. این آش برای اجابت مزاج روزه داران بسیار مفید است.

    مواد لازم برای آش گوجه سبز

    لپه : 250 گرم
    گوجه سبز : نیم کیلو
    لوبیا قرمز : 100 گرم
    جو پرک : 250 گرم
    پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد بزرگ
    سبزی آش : 250 گرم
    آب گوشت یا مرغ : 2 لیوان
    برنج نیم دانه پخته شده : 1 لیوان
    نعنا داغ و سیر داغ : به مقدار لازم
    نمک و ادویه : به مقدار لازم

    آش گوجه سبز

    طرز تهیه آش گوجه سبز

    لوبیا و لپه را یک روز قبل خیس کرده و  چند بار آب آن را عوض کنید. سپس بگذارید تا بپزد.
    گوجه سبزها را با کمی آب بگذارید تا کامل بپزد. بعد از اینکه کامل پخته شد، هسته و پوست های گوجه سبز را جدا و آن را کاملا صاف کنید.
    پیاز داغ نگینی را درون روغن تفت دهید.
    نمک و ادویه را به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
    سبزی آش، جو پرک خیس شده،برنج نیم دانه پخته شده و لوبیا و لپه پخته شده را اضافه کرده و مقدار بسیار کمی تفت دهید.
    گوجه سبزهای پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
    در انتها 2 لیوان آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید.
    درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا آش کاملا جا بیفتد.
    به دلیل وجود گوجه سبز این آش ترش  مزه است.

    نکته : این آش به دلیل وجود گوجه سبز برای روزه داران در وعده افطار بسیار مناسب است زیرا سبب اجابت مزاج می شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X