جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    دستور بیسکویت خرمایی بدون شکر برای سفره عید

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    بیسکویت خرمایی, طرز تهیه بیسکویت بدون شکر, طرز تهیه شیرینی عید, بیسکویت

    دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است

    مواد لازم جهت تهیه بیسکویت بدون شکر:

    آرد: 225 گرم
    مارگارین: 125 گرم
    پودر شکر رژیمی (اسپارتام): 30 گرم
    زرده تخم‌مرغ: یک عدد
    آب سرد: دو قاشق غذاخوری
    وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

    مواد میانی

    خرمای هسته گرفته: 300 گرم
    آب جوش: 200 میلی لیتر
    پودر هل: 2 قاشق چایخوری
    پودر گردو: 100 گرم

    بیسکویت بدون شکر

    روش تهیه بیسکویت بدون شکر:

    1. ابتدا آرد و پودر شکر را مخلوط کرده، داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم؛ سپس مارگارین را خرد کرده به همراه زرده تخم‌مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم، تمامی مواد را با نوک انگشتان به خورد هم می‌دهیم و در آخر چند بار چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    2. خمیر را داخل یک کیسه نایلونی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال  قرار می‌دهیم.

    3. پس از این مدت 15 دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز کار می‌گذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

    4. با کاتر گرد که قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را کاتر زده داخل سینی فر می‌چینیم و روی هر بیسکویت دایره‌ای را یک بار مهر می‌زنیم.

    5. بیسکویت‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

    طرز تهیه مواد میانی:

    1. مدت پخت این بیسکویت حدود 20 دقیقه است. کمی که کف آن طلایی شد از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

    2. ابتدا خرما را کاملا ریز خرد می‌کنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن کرم را می‌پزیم. از کرم حاصل هر بار مابین دو بیسکویت قرار داده و آنها را به هم جفت می‌کنیم.

    3. این شیرینی حدود یک هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.

    دستور پخت تصویری شیرینی گل بنفشه ای زیبا برای عید

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X