جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    خورش کلم بروکلی و گوشت | غذا با کلم بروکلی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    خورش کلم بروکلی, غذا با کلم بروکلی

    خورش کلم بروکلی و گوشت | غذا با کلم بروکلی

    مواد لازم جهت تهیه خورش کلم بروکلی:

    روغن به میزان لازم
    گوشت (چرخ کرده) نیم کیلو
    کلم بروکلی 250 گرم
    دارچین 1قاشق چایخوری
    سیر 2حبه
    زردچوبه نصف قاشق چایخوری
    فلفل قرمز 1سوم قاشق چایخوری
    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
    پیاز 1عدد
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم 25 دقیقه بپزد. این خورش هم با نان و هم با برنج سرو می شود.

    نکات:

    برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است.

    اضافه کردن مقداری زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر میکند.

    دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود.

    در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشتی استفاده کنیم، حتماً‌ باید در انتهای پخت، وقتی گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلی را به خورش افزود.

    بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X