جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • خوراکی های خوشمزه برای تولد + غذاهای مناسب تولد

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , مطالب گوناگون

    خوراکی های خوشمزه, شیرینی تولد, غذای تولد

    خوراکی های خوشمزه برای تولد + غذاهای مناسب تولد

    نان طبقاتی

    نان طبقاتى مخصوص مهمانى هاى عصرانه یا تولد کودکان است. شما میتوانید میان طبقات را به جاى پنیر از کالباس، سوسیس سرخ شده پر کنید.

    مواد لازم:

    ۱ لیوان  آب ولرم
    ۲ لیوان  شیر  ولرم
    سه  چهارم  لیوان روغن مایع
    ۱ قاشق  سر  پر  پودر خمیر مایه
    ۱ عدد  تخم مرغ ( زرده را جدا کرده کنار بگذارید جهت مالیدن روى نان)
    ۲ قاشق  غذا  خورى شکر
    ۱ قاشق  مربا خورى نمک
    ۷ الى ۸ لیوان  آرد

    خوراکی های خوشمزه برای تولد + غذاهای مناسب تولد

    طرز تهیه:

    1-شکر  و نمک را مخلوط  کرده  روى  پودر  خمیر مایه  ریخته  آب  ولرم  را  اضافه کنید.

    2-سر  ظرف  را  بگذارید  تا  حجم  پیدا کند.  سفیده  تخم مرغ،  روغن مایع،  شیر و مخلوط  خمیر  مایه  را  در  ظرف  بزرگى  ریخته،   آرد  را  کم کم اضافه کرده ورز دهید.

    3-آنقدر  آرد  بریزید  که  خمیر  دیگر  به  دستتان  نچسبد. روى  خمیر  را پوشانده بگذارید  نیم  ساعت  استراحت  کند.

    4-به  اندازه  تخم مرغ  از  خمیر  جدا  کرده  کف  دست  گرد کنید.  بوسیله  وردنه یا  دستتان  خمیر  را   به  بزرگى  نعلبکى  باز کنید.  روى  سطح  خمیر  بوسیله برس  روغن  مایع  یا  کره  ذوب  شده  مالیده  خمیر  را یک  بار تا کنید. دوباره رویش  روغن  بمالید.  یک بار  دیگر  تا  کنید.  فقط  روى  خمیر  هیچ  فشارى وارد  نکنید.  که  به  هم  بچسبد.  روى  خمیر  سفیده  تخم  مرغ  مالیده  روى سینى  فر  با  فاصله  بچینید.

    5-خمیر هاى  آماده  در  سینى  فر  را  براى  آخرین  بار  بگذارید   براى  پانزده  دقیقه  استراحت کنند.

    6-فر  را  چند  دقیقه  قبل  از  گذاشتن  سینى  با  درجه  حرارت  ۱۷۵ روشن  کنید. سینى  را  در  طبقه  وسط  قرار  داده  بگذارید  تا  زمان  طلایى  شدن  بپزد.

    7-بین طبقات  نان  را  با پنیر فتا، زیتون  و سبزى  پر کنید.


    کیک ساده ولی خوشمزه

    مواد لازم :
    آرد سفید تازه 2 لیوان
    روغن 1 لیوان
    شیر 1 لیوان
    شکر 1 لیوان
    تخم مرغ 3 عدد
    بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    – اول آرد را با بیکینگ پودر یک بار الک کنید.

    – شکر و تخم مرغ را در ظرفی با چنگال یا همزن برقی بزنید تا خوب سفت وسفید شود.

    – روغن، شیر، آرد و بیکینگ پودر را در آن بریزید و چند بار هم بزنید.

    – قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد در کف و اطراف آن بپاشید.

    – مایه کیک را در قالب بریزید.

    – سپس فر را گرم کنید و مدت نیم ساعت کیک را در درجه حرارت 160 در فر قرار دهید .

    – وقتی کیک پخت و سرد شد، آن را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.


    کیک بستنی ویژه

    مواد لازم

    بستنی هر نوی که میل دارید ۲ کیلو(متونید ۲ نوع بگیرید و روی هم بصورت لایه لایه بریزید)
    بیسکویت هر نوی که دوست دارید یک بسته
    ظرف مستطیل شکل بزرگ
    خامه بری تزین کیک به مقدار لازم
    رنگ غذا

    طرز تهیه
    بستنی را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بذرید بیرون از فریزر تا کمی‌ خودش را شل کنه
    ته ظرف مستطیل شکل (یا هر قالبی که میخأی بستنی را توش درست کنید) یه ورق نایلون محافظ بکشید
    بیسکویت‌ها را بریزید تو یه نایلون و درش را ببندید و با گوشکوب یواش روی نایلون بزنید تا بیسکویت‌ها خورد خورد بشن، میتونید اونها را تو غذا ساز بریزید
    یه لایه بیسکویت‌ها را بصورت یه لایه بریزید روی نایلونیکه کف ظرف(قالب) با یه قاشق حسابی‌ فشار بدید که به هم بچسبند…بد روش را بستنی بریزید
    میتونید اول بستنی سفید رنگ بریزید با یه کفگیر خوب فشار بدید که بینش هوا نباشه …بد بستنی شوکولتی بریزید باز فشار بدید.
    در آخر روی همه اینهارا یه نایلون حفاظتی بکشید و بذرید کیک تو فریزر باشه ۲۴ ساعت.
    روز بد خامه برای تزین روی کیک را تو قیف مخصوص تزین برید آماده کنید، میتوانید از رنگ غذا استفاده کنید تا تزین شما خوشگل تر بشه.
    وقتی‌ کیک از تو فریزر در میاد باید سریع کار کنید اگه نه بستنی آب می‌شه…نایلون روی کیک را بردارید. با چاقو یواش دور کیک خط بندازید و به آرامی نایلون زیر بستنی را بالا بکشید تا بستنی از قالب جدا بشه.
    بستنی را با نایلون یواش روی ظرف مستطیل شکل بذاری و به آرامی نایلون را از زیر کیک بکشید بیرون.
    حالا میتونید اون را هر طوری که میخأید تازین کنید.
    بد دوباره بذرید تو فریزر.
    تهیه این ککی بنظر مشگل میاد ولی‌ باور کنید خیلی‌ اسون بود.

    خوراکی های خوشمزه برای تولد + غذاهای مناسب تولد

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X