جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    خواص کرنبری خشک + دمنوش کرن بری

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی , درمان بیماری ها

    خواص کرنبری خشک, دمنوش کرن بری

    خواص کرن بری :

    میوه ای است که دارای فواید زیادی است و مهمترین آنها جلوگیری ازمبتلا شدن  به سنگ کلیه و معالجه عفونت های کلیه است. جدیدا محققان چینی فواید جدید این میوه خوش رنگ را کشف کرده اند. آن این که کرن بری قادر است عفونت مخصوص معده را به نام چند نوع آنتی بیوتیک قوی و به مدت حدود یک ماه استفاده نماید تا بتواند این عامل عفونت و باکتری مزاحم را از بین ببرد.

    گاهی این عفونت هر چند سالی یک بار شخص معالجه شده را دوباره بیمار میکند چون میتواند به آسانی انتقال یابد و رشد کند. علائم آلوده بودن به HBP هم دردهای مزاحم معده است که شباهت مخصوصی با زخم معده دارد و سوزش معده و ترش کردن و غیره را به همراه دارد که با آزمایش خون تشخیص داده میشود.

    در این بررسی مهم پژوهشگران چینی ۱۸۹ نفر را که به باکتری HBP آلوده بودند مورد مطالعه قرار داده و به ۹۷ نفر از آنها رژیم آب میوه کرنبری داده و ۹۲ نفر دیگر رژیم غذایی معمولی داشته و تا ۹۰ روز از مصرف کرن بری دوری کردند. پس از  تمام شدن  بررسی معلوم شد که  که ۱۴ درصد آن دسته ای که دارای رژیم کرن بری بودند بهبودی کامل حاصل نموده و آ‌زمایشات مختلف نتوانسته وجود باکتری را در معده افراد تحت مطالعه تایید کند.

    این بررسی ثابت میکند که با کرن بری میتوان عفونت HBP را درمان کرد و یا از بروز و پیشرفت عفونت در معده  پیشگیری  کرد. پژوهشگران این بررسی علمی عقیده دارند که عامل از بین بردن HBP در معده توسط کرن بری به علت ماده ای است به نام Proanthocyanidins که به میزان  زیادی در این میوه وجود دارد.

    با این نظریه جالب و یافته موثر دانشمندان خواهند توانست در آینده ای نزدیک داروی موثری به جز آنتی بیوتیکهای سنگین برای پیشگیری و درمان عفونت HBP که اگر درمان نشود امکان بروز سرطان معده را افزایش میدهد پیدا کنند و کیفیت زندگی میلیونها نفر انسان را  را تضمین می نماید.

    در خصوص فواید میوه “کرنبری” اظهار داشت :این میوه قادر است عفونت مخصوص معده (هلیو باکتری) را درمان کند که عدم درمان به موقع عفونت HBP (هلیو باکتری) موجب بروز سرطان معده می شود . عزیزی در رابطه با هلیوباکتری معده اظهار کرد:گاهی این عفونت به علت سرعت بالای  رشد و انتقال، هر چند سال یک بار شخص معالجه شده را دوباره بیمار می کند .دردهای طولانی مدت،سوزش و ترش کردن که شباهت زیادی با زخم معده دارد از علایم آلوده بودن به هلیو باکتری است و با آزمایش خون تشخیص داده می شود.

    وی ادامه داد: پروآنتوسیانیدین موجود در کرنبری عامل از بین بردن HBP در معده است.و در  آینده ای نزدیک  به دارویی موثر برای پیشگیری از عفونت ها و درمان سرطان تبدیل می شود.  عزیزی تصریح کرد:کرنبری سرشار از ویتامین C، فلاونوئیدها، اسیدسیتریک و بنزوئیک اسید است و  مصرف آب این میوه می تواند به سلامت مغز،سیستم ایمنی و قلب-عروق (بهبود گردش خون در بدن)کمک کند. وی اذعان داشت: تاننهای فشرده موجود در کرنبری از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری کرده و در نتیجه بدن را دربرابر گرفتگی رگ ها محافظت می کند،کرنبری برای  بیمارانی که از بیماری آسم رنج می برند نیز موثر است.

    هنگام خشک کردن میوه‌ها، آب آن‌ها تبخیر می‌شود. به همین دلیل اندازه میوه کوچک شده و مواد مغذی باقی‌مانده در آن، غلیظ‌تر می‌شوند.

    میوه‌های خشک در مقایسه با میوه‌های تازه، کالری و کربوهیدرات بیشتری دارند. نصف فنجان سیب، زردآلو و انگور خشک در مقایسه با ۱ فنجان میوه تازه از همان نوع، ۲ برابر کالری و حداقل ۲ برابر کربوهیدرات دارد. اگر می‌خواهید وزن خود را کاهش دهید، کالری و کربوهیدرات بیشتر میوه‌های خشک، خبر خوبی برای شما محسوب نمی‌شود. از طرف دیگر، میوه‌های خشک منبع مناسبی از انرژی به هنگام فعالیت‌های ورزشی محسوب می‌شوند.

    میوه خشک تمام مواد معدنی میوه تازه را حفظ می‌کند. این مواد معدنی به همراه مواد مغذی متمرکز باعث می‌شود از نصف فنجان میوه خشک بیشتر از ۱ فنجان میوه تازه، مواد معدنی به دست آورید. میوه‌های خشک حاوی آهن، پتاسیم، منیزیم و روی هستند. با این حال، هر میوه‌ای دارای مواد مغذی متفاوتی است؛ بنابراین میزان مواد معدنی که از میوه خشک به دست می‌آورید، با توجه به نوع میوه‌ای که مصرف می‌کنید، متفاوت است.

    میزان شکر طبیعی موجود در انواع مختلف میوه خشک همانند کالری آن‌ها، ۲ برابر است. حواستان به شکر زیاد این میوه‌ها باشد؛ زیرا گاهی طی فرآیند پردازش میوه‌ها، به آن‌ها شکر اضافه می‌کنند. برخی میوه‌های خشک در شکر غلتانده می‌شوند. همچنین به برخی میوه‌ها مانند کرن‌بری شکر اضافه می‌شود تا مزه آن شیرین شود. نصف فنجان کرن‌بری خشک و شیرین شده، ۱۰ برابر بیشتر از ۱ فنجان کرن‌بری تازه شکر دارد.

    دمنوش کرن بری:

    میوه کرن بری در شکل ظاهری مانند ذغال اخته می باشد که در شمال اروپا و کانادا یافت میشود با طعم ترش مزه.

    قطعا با وجود آب های لوله کشی آلوده همه ی ما روزی مستعد سنگ کلیه و بیماری های مجاری ادراری خواهیم شد. خیلی از مردان و زنان میانسال و حتی افراد جوان از سنگ کلیه رنج میبرند . داروهایی نظیر تامسولوسین، آمینوفیلین،رواتینکس قطعا عوارض جبران ناپذیری دارند .

    میوه ی کرن بری تاثیر چشمگیری در کاهش سایز سنگ های اگزالاتی و سیتراتی دارد و به دفع و شکستن سنگ های زیر شش میلیمتر کمک فزاینده ای میکند .
    پیشنهادی و تا مرز درمان بیماری با شما خواهد بود از خواص مهم دیگر این دمنوش میتوان به درمان بی اختیاری ادراری,درمان عفونت های کلیه و مجاری ادراری وتخلیه کامل مثانه در آقایان دارای مشکل پروستات اشاره نمود

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه