جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    خواص پیاز + فواید پیاز + دانستنی جالب

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    پیاز

    خواص پیاز + فواید پیاز + دانستنی جالب

    پیاز به علّت داشتن فسفر، کارهای فکری را آسان می‌کند. برای افرادی که دچار بی‌ خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد. پیاز، برای کودکان کم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.

    برای جلوگیری از خون دماغ می‌‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید. پیاز لثه‌ها را تقویت می‌‌کند و رنگ چهره را روشن می‌‌سازد. پیاز سرشار از ویتامین‌های A و B و C است ونیزدارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، ید، سلنیوم، سیلیس و قند است که به‌طور مستقیم جذب بدن می‌شود.

    زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می‌شود. پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها شود با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می‌‌کند. یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله خود در دانشکده پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته‌های خون در رگ‌ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته قلبی و مغزی می‌شود.

    پیاز قادر است که کلسترول و چربی‌های خون را کاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ‌ها جلوگیری نماید. پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد. خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، به‌خصوص در مهمانی‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی‌ها می‌شود. در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین‌دهنده سوختگی‌ها و بواسیر است.

    مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می‌‌کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان می‌سازد و اگر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه سر و سردردهای عصبی را آرام می‌کند. تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می‌شود، دردهای شدید نیمه سر (میگرن) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می‌‌برد.

    برگ‌‌های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می‌شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است. پیاز، تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک و غیره را دارد.

    مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می‌شود.

    استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است. مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست و نفخ روده‌ها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.

    اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است. پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می‌‌دهد و ادرار آور خوبی است. مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌‌های روحی مفید است.

    مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان)، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است. قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ‌‌های بواسیری می‌کاهد.

    اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی‌شود ولی همین‌ که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می‌‌شود.

    دیگر خواص پیاز

    پیاز جدای از این‌که موقع پوست کندنش اشک آدم را درمی‌آورد، خواص درمانی بسیار زیادی دارد. پیاز به جلوگیری از سرطان و مبارزه با دیابت کمک می‌کند و حتا می‌تواند مانع از ریزش مو نیز شود.

    پیاز از خانواده‌ی والک گیاهان و رستنی‌هاست که شامل سیر، پیازچه، تره فرنگی و پیاز کوهی هم می‌شود.

    پیاز سرشار از تاسوفینیت، سولفید و دیگر ترکیبات گوگردی بدبوست. اما پیاز در برابر بسیاری از باکتری‌ها موثر است.

    اما پیاز خواص مفید بسیاری نیز دارد. پیاز منبع بسیاری خوب ویتامین C، B6، بیوتین، کروم، کلسیم و فیبر رژیمی است و همچنین مقدار زیادی اسید فولیک و ویتامین B1 و K دارد. پیاز، فلاونوئید هم دارد که رنگ‌دانه‌هایی است که به سبزیجات رنگ می‌دهد. این ترکیب به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و تاثیر مستقیم شیمی درمانی دارد و سیستم ایمنی بدن را ارتقا می‌بخشد.

    مقدار آهن بالای پیاز باعث می‌شود که برای درمان کم‌خونی مفید باشد. کروم موجو در پیاز نیز به سلول‌های دیابتی کم می‌کند تا پاسخ مناسبی مناسبی به کاهش انسولین نشان می‌دهد.

    پیاز همچنین به دلیل وفور سولفیدهای گوناگون جلوی رشد تومور سرطان را می‌گیرد. در ویدالیای ایالت جورجیا که در آنجا پیاز کاشته می‌شود، مرگ ناشی از سرطان معده تقریباً نصف متوسط مرگ آمریکایی‌ها در اثر این سرطان است.

    پیاز سولفیدهایی دارد که مشابهش در سیر پیدا می‌شود و فشار و چربی‌ خون را کاهش می‌دهد.

    همچنین یک تحقیق نشان داده که استفاده از عصاره پیاز بر پوست سر دو بار در هفته به مدت دو ماه، باعث رشد مجدد مو می‌شود.

    مرسی از الو دکتر

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X