جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • خواص و فواید فوق العاده میوه سیب

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    خاصیت ها و فایده های سیب را بخوانیم

    خواص سیب

    – افرادی که هر روز یک سیب می‌خورند، نه تنها با این کار خود را از پزشک دور نگه می‌دارند بلکه قدرت عضلات آن‌ها افزایش پیدا کرده و چربی کمتری در بدن‌شان ذخیره می‌شود.

    محققان متوجه شدند، ماده‌ای به نام «اسید اورسولیک» در سیب وجود دارد که به حفظ تناسب اندام انسان و کاهش وزن کمک زیادی می‌کند. این ترکیب حتی نقش مهمی در کنترل قند بازی می‌کند و می‌تواند فواید زیادی برای بیماران دیابتی داشته باشد.تحقیقات نشان می‌دهد، رشد عضلانی در افرادی که هر روز سیب می‌خورند 15 درصد از دیگران سریع‌تر است. مصرف این میوه هم‌چنین می‌تواند رشد سلول‌های چربی را تا 50 درصد کاهش دهد که در نوع خود بسیار قابل توجه است.

    افرادی که هر روز سیب می‌خورند، با این کار خود را در برابر قند خون، کلسترول، اسیدهای چرب مضر محافظت خواهند کرد و کمتر به بیماری‌های مزمن دچار می‌شوند.

    مصرف این میوه به‌خصوص برای سالمندان فواید بسیاری دارد، زیرا همراه با افزایش سن، تراکم ماهیچه‌ها در بدن این افراد کاهش چشم‌گیری پیدا می‌کند که این موضوع یکی از مهم‌ترین دلایل ناتوانی‌های جسمی و فلج در میان آن‌ها به حساب می‌آید.

    – آزمایشات علمی نشان میدهد که سیب به علت داشتن ماده ای به نام پکتین باعث کاهش کلسترول مضر خون میشود ، البته این خاصیت سیب تنها به سبب پکتین نیست و در واقع پکتین همراه با سایر مواد موثر در آن باعث کاهش کلسترول میشود.

    همچنین پکتین موجود در سیب برای کنترل اسهال و یا رفع یبوست مفید می باشد.پکتین مقدار زیادی آب از معده و روده جذب کرده و مدفوع را به حالت نیمه سفت تبدیل می کند. در عین حال پکتین می تواند ازسفت و سخت شدن مدفوع جلوگیری کرده و باعث رفع یبوست گردد. برای بدست آوردن خاصیت ضد اسهالی سیب باید آن را بدون پوست مصرف نمود تا فقط پکتین آن موثر باشد و در مورد اثر یبوست باید سیب را با پوست مصرف نمود تا گذشته از پکتین مقداری فیبر توسط پوست آن به بدن برسد و بتواند به عنوان ضد یبوست عمل کند.

    – سیب در تنظیم قند خون نیز موثر است، به رغم وجود قند طبیعی در سیب خوردن این میوه باعث افزایش سریع قند خون نمی شود. بنابراین، سیب برای افراد مبتلا به دیابت و یا سایر اشخاصی که باید از سرعت افزایش قند خون خود بکاهند، بسیار مفید و موثر است.

    – سیب برای کاهش فشار خون نیز مفید است. برخی از تحقیقات علمی نشان می دهد حتی بوییدن این میوه نیز کاهش دهنده فشار خون بوده و ایجاد آرامش می کند.

    – ماده ضد میکروبی فلورتین موجود درسیب بر انواع میکروارگانیسم های گرم مثبت و منفی موثر است و از این نظر عصاره سیب دارای خاصیت ضد میکروبی است، همچنین برخی از مطالعات علمی نشان داده عصاره سیب، عصاره انگور و چای، دارای قویترین امکان برای نابودی ویروس هستند به طوریکه تقریبا صد در صد ویروس ها را از بین می برد. پژوهشگران در یافته اند افرادی که نسبت به سایرین مقدار بیشتری سیب مصرف می کنند کمتر مبتلا به سرماخوردگی و ناراحتی های مربوط به قسمت فوقانی دستگاه تنفسی می شوند.

    – سیب همچنین دارای خاصیت ضد سرطانی ، کاهش دهنده اسید اوریک، رفع کننده ی گرفتگی صدا، جلو گیری کننده از تصلب شرایین و … می باشد.

    مقدار انرژی و ترکیبات سیب:

    7/58 کیلو کالری انرژی ،1960گرم پروتئین،355گرم چربی ،29/15 گرم کربوهیدرات ، 246/7میلی گرم کلسیم ، 246/7 میلی گرم فسفر ، 181 میلی گرم آهن.

    نکته: دانه های سیب دارای سیانید بوده و مصرف زیاد آن ایجاد مسمومیت می کند.

    گردآوری توسط جدیده

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X