جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • خواص و فواید خرما + شیرینی های خرمایی

    مجموعه : آموزش آشپزی , پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی , شیرینی پزی

    خرما در التهابات روده و معده سودمند است.

    خواص و فواید خرما + شیرینی های خرمایی

    خرما برای درمان سرفه ی خشک و التهابات ریوی وتهیجات مجاری ادرار مفید است .

    خرما بدن را گرم و فعال می سازد.

    خرما زمین تن را حاصلخیز می کند و مولد خون غلیظ می باشد.

    خرما کثیرالغذا و دارای ویتامینهای  ب، ث، و قند و سلولز و مواد آلبومینوئیدی و املاح معدنی است.

    خرما به علت داشتن منیزیم ضد سرطان است.

    خوردن خرما سوء هاضمه را از بین برده ودر عین حال غذایی مقوی می باشد  که برای تغذیه ی اطفال بسیار مفید است.

    توجه: خرما را نباید زیاد خورد.

    خوردن خرما با ماست بسیار مفید و مغذی است و بهترین غذا برای افراد کم خون خرما است .

    انواع شیرینی های خرمایی

    1-توپک خرما

    مواد لازم:
    *خرمای چرخ شده نیم کیلوگرم
    *دارچین و هل از هرکدام نصف قاشق چایخوری
    *روغن مایع یا کره دو قاشق غذاخوری
    *انواع مغزهای خرد شده (پسته، بادام، گردو، پودر نارگیل و کنجد) به میزان لازم

    طرز تهیه:
    خرمای چرخ کرده (البته هسته آن را گرفته و چرخ می‌کنیم) سپس آن را با روغن، هل و دارچین خوب مخلوط کرده بعد آن را به صورت توپ‌های کوچکی قلقلی کرده و در مغزی که دوست داریم غلتانده و در ظرفی می‌چینیم، می‌توانیم وسط توپک‌ها را هم یک مغز بگذاریم .

    ——————————————-

    2-رولت خرما

    مواد لازم:
    خرما 500 گرم
    شکر درشت نصف پیمانه
    آرد  3 پیمانه
    پودر قند نصف پیمانه
    کره  سه چهارم پیمانه
    شیر نصف پیمانه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    گردو ( نگینی شده)  1 پیمانه

    طرز تهیه:
    ابتدا کره و پودر قند را می زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. بعد زرده تخم مرغ  و شیر  را اضافه می کنیم . آرد را الک کرده کم کم با مواد دیگر مخلوط می کنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد. میز را کمی آرد پاشیده خمیر را صاف می کنیم و به صورت مستطیل برش می دهیم . هسته خرما را بیرون می آوریم در صورت لازم پوست آن را می گیریم و به جای آن ، داخل خرما مغز گردو می گذاریم. برشی از خمیر را برداشته و خرما را لای خمیر می گذاریم. خمیر را اول در سفیده می غلطانیم . بعد گردو و شکر درشت را با هم مخلوط نموده و شیرینی ها را بعد از سفیده درگردو و شکر می غلطانیم. کف سینی را چرب می کنیم شیرینی را در سینی گذاشته به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه بالای فر می گذاریم.حرارت فر را روی350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتیگراد) تنظیم می کنیم تا زیر و روی شیرینی کاملاً طلایی شود ( می توانیم از پودر نارگیل و کنجد هم به جای گردو استفاده نماییم ).

    ——————————————-

    آموزش مرحله ای و تصویری شیرینی اوکراینی

    اسامی شیرینی های ویژه عید نوروز سال ۹۵

    آموزش تهیه چند شیرینی جدید خانگی نوروز ۹۵

    طرز پخت انواع شیرینی های عید نوروز ۹۵ – ۱۳۹۵

    طرز نوعی کوکی – شیرینی باکلاس و خوشمزه

    آموزش همراه با عکس تهیه شیرینی گردویی پفکی

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X