جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    خواص عالی آلبالو + آموزش تهیه ته چین آلبالو

    مجموعه : آموزش آشپزی , پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی , غذاهای گوشتی

    خواص آلبالو, طرز تهیه ته چین آلبالو, فواید آلبالو, آلبالو

    روش تهیه کمپوت سیب و کمپوت آلبالو در ماکروویو

    فواید آلبالو :

    درخت آلبالو در ایران بوده است و از ایران به کشورهای دیگر رفته و کشت شده است.

    ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.

    املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت. قند آلبالو از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند جذب آن آسان است.

    آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه باشد علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد. آلبالو برای اشخاصی خوب نیست که ورم روده دارند چون آلبالو ترش است و سلولز دارد دیر هضم می‌شود.

    کسانی که از معده یا روده‌ها علیل هستند می‌توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند.

    کسانی که دیابت دارند می‌توانند به حد اعتدال آلبالو بخورند زیرا قند آلبالو از نوع لولوز است و این قند را بیماران دیابتیک می‌توانند جذب کنند.

    اشخاصی که چاق هستند نباید آلبالو را به عنوان دسر یا غذای اضافی علاوه بر غذاهای مخصوص رژیم خود مصرف کنند ولی به عنوان یک غذای اصلی می‌توانند آلبالو مصرف نمایند زیرا آلبالو دارای کالری کمی است و شیپور اشتهای کاذب را خفه می‌کند!

    طرز تهیه ته چین آلبالو :

    مواد لازم برای مواد میانی ته چین :

    مواد لازم اندازه مقدار / کالری
    آلبالو 500 گرم 100 گرم / 60 کالری
    شکر 400 گرم (من کمتر ریختم..) 100 گرم / 400 کالری
    گوشت چرخ کرده 200 گرم 100 گرم / 240 کالری
    پیاز 1 دونه کوچک 100 گرم / 5 کالری

     

    مواد لازم برای ته چین قالبی: (من این مقادیر رو برای 2 پیمانه برنج تغییر دادم)

     

    مواد لازم اندازه مقدار / کالری
    برنج 6 پیمانه 100 گرم / 360 کالری
    ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری 100 گرم / 155 کالری
    تخم مرغ 4 تا 100 گرم / 147 کالری
    زعفران به مقدار لازم 100 گرم / 310 کالری
    نمک و فلفل به مقدار لازم 100 گرم / 0 کالری
    روغن به مقدار لازم 100 گرم / 900 کالری

    طرز پخت ته چین آلبالو :

    *. آکاایران : برای درست کردن آلبالوها و قلقلیهای خوشمزه ش اینجا رو ببینین…من بازم شکر رو کمتر ریختم چون می دونین که من غذای شیرین دوست ندارم…به جای قلقلی هم می تونین از گوشت یا مرغ استفاده کنین

     

    ته چین آلبالو

    *. برنج رو آبکش کردم و کمی زنده تر از همیشه برداشتم…میذاریم تا آبش بره ماستتون اگه چکیده نیست خودتون بذارین آبش بره توی کیسه یا حتی دستمال آشپزخونه…من برای درست کردن ته چین قالبی از کتاب مستطاب آشپزی آقای نجف دریابندری استفاده کردم. ..مقادیری که برای برنج و ماست و تخم مرغ دادم برای ما زیاد بود و من دستور ایشون رو اینجا گذاشتم..برای دو پیمانه برنج مسلما با تناسب ساده مواد رو تغییر دادم. ماست رو با خیلی کم آب و نمک و فلفل زدم…بعد تخم مرغها رو توی یه ظرف شکوندم و خوب زدم و بعد به ماست اضافه کردم…زعفرونی که توی  یکی دو قاشق آب جوش حل شده رو توی این مواد ریختم تا جایی که زرد پر رنگی بشه…

     

    125

    *. دو سه قاشق از برنج سفید رو برداشتم و بقیه رو به تخم مرغ و ماست زعفرونی اضافه کردم و آروم هم زدم..برنجم ایرانیه اونم از نوع نا مرغوب متاسفانه…

     

    *. مابقی برنج رو با مواد آلبالو پلو مخلوط کردم..چند تا از قلقلی ها رو برای تزیین و همینجوری خوردن کنار گذاشتم !!!

    *. حالا اینجا چهار تا راه پیش روتونه: 1- پخت روی گاز 2- پخت توی فر 3- پخت توی پلوپز 4- پخت توی مایکروفر.

    *. من روش سوم رو استفاده کردم..کف دیگ پلوپز رو روغن ریختم..کمی بیشتر از همیشه..با برس از همون روغن همه دیواره ش رو چرب کردم.روشن کردم تا گرم بشه…حالا نصف پلوی زغفرونی رو کف دیگ ریختم و خوب صاف و فشرده کردم

     

    ته چین آلبالو

    *. از مواد آلبالوپلو روی این پلو ریختم جوری که از اطراف فاصله داشته باشه کمی..بازم خوب صاف کردم.

     

    ته چین آلبالو

    *. بقیه برنج زعفرونی رو روی مواد ریختم و همه جا پهن کردم و بازم صاف کردم روش رو….

     

    ته چین آلبالو

    *. دمکنی گذاشتم و اجازه دادم برنج طبق دستور پلوپز بپزه..البته پلوپز من برحسب رنگ ته دیگی که دلخواهتون هست تنظیم میشه و خودش اتومات میشه…زمان لازم برای پخت توی پلوپز چیزی حدود 90 دقیقه هست.. (برای من خیلی زودتر شد) ..وقتی پلو بخار کرد…کره رو تکه تکه کنین و روی برنج بریزین

    *. وقتی برنج پخت و ته دیگ کاملا خودش رو گرفت و اطرافش تیره شد (طلایی تیره متمایل به قهوه ای..اصلا قهوه ای..ولی نسوزه ها!!!) آماده ست..خاموش م ی کنیم و درش رو برمیداریم و میذاریم بخارش خارج شه…دیس رو روی دهانه دیگ میذاریم و با یه حرکت ژانگولر برمی گردونیم!! هورااااااا

    *. عکاسی توی نور روز رو دارین؟!

    ته چین آلبالو

    *. حالا با ماست چکیده که توی قیف می ریزیم شکوفه می زنیم..من دیگه ماست چکیده نداشتم برای تزیین، شرمنده! از اون قلقلی ها هم اگه همه رو نخوردین و چیزی مونده برا تزیین استفاده کنین همراه خود آلبالو!!!

     

    ته چین آلبالو

    *. برش می زنیم و میل می نماییم و با خودمون می گیم: دلت میاد خود آلبالوپلو!! البته این نظر شخصیه و من کلا با ته چین ها میونه چندانی ندارم..حتی اون ته چینهایی که توی رستورانها کنار بشقاب می ذارن و همه با به به و چه چه می خورن.

    *. اگه الان دارین می گین من چه بد سلیقه م خب شاید حق دارین..واسه همینم از رو نمی رم و دستور دو تا ته چین دیگه رو هم به فاصله میذارم!

     

    ته چین آلبالو

    ته چین آلبالو با گوشت بره

    *. باشد که ما ته چین دوست شویم…

    *. برای پخت روی گاز، توی قابلمه تفلون با دمکنی میذاریم..بازم خوووووب روغن مالی می کنیم.

    *. برای پخت توی فر، هم ظرف پیرکس میشه هم قابلمه تفلونی که دستگیره پلاستیکی نداشته باشه (اگه داشت بازش کنین) بازم با روغ مالی بسیار….روش رو هم فویل می ذاریم و چند تا سوراخ می کنیم روش رو…

    *. برای پخت توی مایکرو فر من اطلاعی ندارم…می ریم این پست خوشگل پیرامید عزیز رو می خونیم!

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X