جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    خواص بی نظیر طالبی

    مجموعه : پزشکی و سلامت , خواص موادغذایی

    طالبی (cantaloupe) نام خود را از روستای ایتالیایی کانتالوپ (cantalup) گرفته است، روستایی که در سال 1700 بعد از میلاد در آن برای اولین بار طالبی کشت شده است. طالبی از خانواده خیار و کدو تنبل است و مانند بسیاری از آنها روی زمین رشد می‌کند.

    طالبی منبعی غنی از ویتامین C می‌باشد.

    3214321324324

    جالب است بدانید که ایتالیایی‌ها این میوه را با کمی نمک و فلفل و یا زنجبیل، به همراه کمی آب پرتقال سرو می‌کنند، آنها معتقدند که سرو این میوه بدین شکل دارای خواص درمانی فراوانی است.

    طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر هستند و هضم آنها آسان تر است. طالبی و گرمک از میوه های پرآب فصل تابستان است. طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمک است. قسمت های مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.

    مصرف یک فنجان طالبی در روز به میزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون را کاهش می‌دهد . به علاوه یک فنجان طالبی 100 درصد از نیاز روزانه افراد را به ویتامین C تا‡مین می‌کند و چون هر دو این فاکتورها برای کاهش فشار خون مورد نیاز هستند، از این رو، مانع بروز بیماری های قلبی می‌شود.

    در ضمن، یک طالبی متوسط 5 گرم از 25 گرم فیبر مورد نیاز بدن را فراهم می کند که موجب کاهش کلسترول بالای خون می‌شود، پس می‌توان دریافت که این میوه یکی از بهترین میوه‌ها برای حفظ سلامت قلب است.

    ویتامین C بالایی که در طالبی وجود دارد به همراه بتاکاروتن، احتمال بروز سرطان هایی نظیر سرطان ریه، پستان، مثانه، روده بزرگ، معده و لوزالمعده را در افراد مستعد کاهش می‌دهد.

    طالبی منبعی غنی از ویتامین A، از نوع بتاکاروتن می‌باشد. بتاکاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و این عمل باعث می‌شود که بدن هر دوی این مواد مفید را داشته باشد.

    یک فنجان آب طالبی 56 کالری به بدن می‌رساند اما حدود 103.2٪ ویتامین A  روزانه را تشکیل می‌دهد. هر دو ویتامین A و بتاکاروتن موادی مغذی هستند.

    در مطالعه‌ای که بر روی 50000 زن پرستار در سنین بین 45 تا 67 سال صورت گرفته‌است، مشاهده نموده‌اند که زنانی که ویتامین‌A بیشتری مصرف نموده‌اند 39٪ درصد پیشرفت آب مروارید در آنها کمتر بوده است.

    در مطالعه‌ای دیگر که نسبت جراحی‌های آب مروارید و رژیم غذایی را مورد بررسی قرار داده‌اند، محققان مشاهده نموده‌اند که افرادی که رژیم غذایی آنها شامل طالبی است، ‌نیاز به جراحی آب مروارید در آنها به نصف می‌رسد، در صورتیکه در افرادی با رژیم حاوی کره، نمک و چربی به میزان زیاد افزایش جراحی چشم  ،دیده می‌شود.

    خواص درمانی گرمک و طالبی

    1- طالبی میوه ای اشتها آور است.

     

    2- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

    3- خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان کم خونی مفید است.

    4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

    5- گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.

    6- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.

    7- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

    8- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

    9- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

    توجه: در هنگام خرید این میوه، توجه داشته باشید که طالبی‌های سنگین‌تر را انتخاب کنید. طالبی‌هایی را انتخاب کنید که بوی طبیعی میوه را می‌دهند و اثراتی از له شدگی و یا لکه ندارند. این میوه را می توان با بستنی وانیلی سرو کرد و به عنوان یک میان وعده برای بچه های بدغذا و کسانی که همواره بی‌اشتها هستند، تهیه کرد. به علاوه، آن را می‌توان به شکل سالاد، سوپ سرد و یا دسر مورد استفاده قرار داد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X