جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    ایجاد تشنگی در رمضان با خوردن کله پاچه + نوشیدنی هایی برای رفع تشنگی رمضان

    مجموعه : پزشکی و سلامت , تغذیه سالم

    ایجاد تشنگی در رمضان, خوردن کله پاچه در ماه رمضان, نوشیدنی هایی برای رفع تشنگی رمضان

    شهاب اولیایی متخصص تغذیه گفت: کله‌پاچه به لحاظ انرژی، کاملا مقوی و سرشار از چربی و پروتئین است و در کنار این غلطت چربی، می تواند کلسترول و اسیدهای چرب مضر فراوان داشته باشد.
    وی با اشاره به اینکه کلسترول، چربی با قابلیت رسوب در رگ ها است، افزود: به تدریج بر اثر رسوب کلسترول و برخی عوامل دیگر، رگ های خونی بسته شده و این انسداد عروق در نهایت منجر بیماری های قلبی و عروقی و مغزی می شود.
    اولیایی بیان کرد: افراد مبتلا به جربی خون و اسید اوریک بالا وهمچنین کسانی که بیماری‌هایی مثل نقرس را دارند باید دور کله‌پاچه خوردن را خط بکشند چرا که اسید اوریک و کلسترول بالای آن، بیماری آنها را تشدید و بدتر از قبل می کند.
    این متخصص تغذیه با بیان اینکه متابولیسم پروتئین در بدن برای هضم، جذب و دفع؛ فرآیندی بسیار آب‌گیر است، اظهار داشت: مصرف این غذا در سحرها و افطارهای ماه رمضان توصیه نمی شود چرا که مقدار زیاد پروتئین آن باعث تشنگی فرد در طول روزه‌داری ( بخصوص در روزهای گرم) می شود و به کلیه‌ها فشار می آورد. همچنین در وعده افطار هم از آنجا که یک مدت زمان طولانی دستگاه گوارش خالی بوده، به دلیل سنگین و پرچرب بودنش به دستگاه گوارش آسیب می زند.
    اولیایی عنوان کرد: بعضی قسمت های کله پاچه مثل مغز و چشم به دلیل چربی زیاد بهتر است خورده نشوند، اما در مقابل خوردن قسمتهایی مثل زبان و پاچه با چربی پایین تر، ضرر کمتری هم دارند. همچنین بناگوش هم بهتر است بدون چربی استفاده شود .
    وی ادامه داد: به طور کلی اگر بتوانیم چربی کله‌پاچه را کنترل کنیم، مصرف ماهی یکبار آن (البته آن هم به شرط استفاده از قسمتهای کم چربی) مشکلی را برای بدن ایجاد نمی کند.
    این متخصص تغذیه یادآور شد: این غذا باید از مکان‌هایی معتبر و با رعایت اصول بهداشتی تهیه شود، چرا که مصرف غیر بهداشتی آن بخصوص در فصل گرما باعث ایجاد مسمویت‌های شدید می شود.

    برای درست کردن چای سرد یا همان آیس تی روش های مختلفی وجود دارد که بهترین آن دم کردن چای سیاه و آنگاه گذراندن آن از صافی و گذاشتن آن در یخچال برای خنک شدن است، با این کار می‌توان به یک چای سرد سالم دست یافت به جای آنکه فرد از محصولات صنعتی و برندهای مختلف استفاده کند.
    پس از تولید ماده اولیه برای طعم‌دار کردن آن می‌توان از انواع ادویه‌ها و میوه‌های تابستانی استفاه کرد که خوش طعم ترین آنها عبارتند از:
    چای سرد با لیمو ترش: می‌توان از ترکیب آنها و اضافه کردن کمی شکر به یک طعم دلچسب دست یافت.
    چای سرد با گل شاه پسند: اضافه کردن برگ‌های گل شاه پسند به چای سبز یک چای مقوی با خواص دارویی منحصربفرد و طراوت بخش در اختیار دوستداران این نوشیدنی قرار می دهد.
    چای سبز با طعم آناناس و سبزی ریحان: اضافه کردن عصاره میوه آناناس و برگ های سبزی ریحان به چای سبز می تواند انرژی فوق العاده ای در فرد به وجود بیاورد.
    چای سبز با زنجبیل و عسل: ترکیب این دو ماده با چای سبز عطش فرد را برطرف می‌کند و گرمازدگی را از وی دور می کند.
    چای سبز با بابونه: اضافه کردن بابونه به چای سبز حس خنکی را در بدن فرد به وجود می آورد.
    چای سبز با هندوانه و سبزی ریحان: اضافه کردن آب هندوانه و برگ‌های سبزی ریحان به چای آن را به خوش مزه‌ترین نوشیدنی تابستانی تبدیل خواهد کرد.
    با این نوشیدنی‌ها نیاز بدن به آب در طول روزهای گرم تابستان بر طرف شده همچنین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن نیز تامین می شود.
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X