جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    اصول تغذیه بیماران تیروئیدی

    مجموعه : پزشکی و سلامت , تغذیه سالم

    یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف ویتامین‌های B و E برای بیمارانی که دچار کم‌کاری تیروئید هستند توصیه شده اما مصرف برخی خوراکی‌ها مثل کلم، شلغم، سویا، بادام زمینی و آجیل برای آنها خوب نیست.

    حمید افراسیابی گفت: بیماری کم‌کاری تیروئید با علائم کاهش ضربان قلب، تعریق زیاد، اختلال خواب، ریزش مو و کاهش سوخت و ساز بدن، افزایش وزن و تغییرات در فشار خون همراه است. وی ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی برای کنترل این بیماری می توان از ویتامین‌های گروه B استفاده کرد همچنین مصرف ویتامین C نیز برای افراد مبتلا به کم کاری تیروئید مفید است.

    این متخصص طب سنتی گفت: مصرف سبزیجاتی مانند اسفناج، هویج و فلفل دلمه‌ای مفید است از طرفی ویتامین E نیز بسیار موثر است. افراسیابی خوردن گوشت مرغ و ماهی را برای این بیماران مفید دانست و گفت: غذاهای دریایی مانند میگو و ماهی تن به دلیل غنی بودن مقادیر بالای ید می‌تواند مفید باشد. وی افزود: اما مصرف برخی خوراکی ها مثل کلم، شلغم، سویا، بادام زمینی و آجیل برای بیماران خوب نیست.همچنین خوردن گلابی و هلو نیز توصیه نمی‌شود.

    منبع: فارس نیوز

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X