جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش 9 مرحله ای پخت پیتزای کشور ترکیه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیتزا

    آموزش پخت پیتزا, طرز تهیه پیتزا ترکیه ای, لاه ماجون, پیتزا لاه ماجون

    درست است که اصل پیتزا برای ایتالیا است، اما هر کشوری با اندکی تغییرات، نسبت به ذائقه پیتزاهای مخصوص به خود را اختراع می کند. ترکیه هم پیتزایی مخصوص خود دارد که طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

    پیتزا ترکیه ای لاه ماجون

    مواد اولیه جهت تهیه پیتزا ترکیه ای:

    مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:

    آرد 5فنجان
    شیر (یا آب) یک و نیم فنجان
    روغن نباتی یک چهارم فنجان
    نمک ۳ قاشق چایخوری
    شکر ۱ قاشق چایخوری
    مایه خمیر 10 گرم

    مواد لازم برای مخلوط گوشت:

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    فلفل قرمز 1عدد
    فلفل سبز نصف فلفل
    گوجه فرنگی 2عدد
    پیاز بزرگ 1عدد
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
    پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
    زیره آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
    فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری
    نمک ۲ قاشق چایخوری
    جعفری کمی
    روغن زیتون یک و نیم فنجان

    دستور تهیه خمیر:

    همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

    دستور تهیه پیتزا ترکیه ای:

    ۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.

    ۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    ۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.

    ۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

    ۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.

    ۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

    ۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

    ۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.

    ۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X