جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش کامل پخت پیتزا نیویورکی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیتزا

    آموزش کامل پخت پیتزا نیویورکی

    pizza-n-www.jadide (1)

    مواد لازم:

    فلفل سفید    یک قاشق مرباخوری

    لیمو ترش     نصف یک عدد

    خامه یا سرشیر    یک فنجان

    خمیر پیتزا بزرگ    یک عدد

    گوشت ریش ریش شده نیم پز    ۲۰۰ گرم

    روغن زیتون     به مقدار لازم

    پنیر موزارلا     به مقدار لازم

    پیاز متوسط    یک عدد

    ———————————-

    آموزش پخت:

    ابتدا  فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.

    سپس پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

    در این مرحله خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

    بعد  خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

    در مرحله ی بعدی  پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید.

    مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

    سپس مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید و  پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

    باید دقت کنید که  پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.

    pizza-n-www.jadide (3) pizza-n-www.jadide (2)

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X