جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش کامل خشک کردن موز

    مجموعه : آموزش آشپزی

    آموزش خشک کردن موز, خشک کردن موز, موز

    خشک کردن موز روشی مناسب برای تهیه یک دسر سالم و مغذی و همچنین روشی مفید برای نگه داری موز است. موز سرشار از پتاسیم و ویتامین های دیگری است که بدن شما به آن نیاز دارد. در این مقاله روش خشک کردن موز را خواهید آموخت.

    . موزها را در آب لیمو خیس کنید.

    • موزها را در یک کاسه آب لیموی تازه خیس کنید. بگذارید برای 5 دقیقه خیس بخورد.

    • آب لیمو مانع قهوه ای شدن موزها در حین فرآیند خشک شدن آن می شود.

    . موزها را از آب لیمو بیرون آورده و آن ها را تکه تکه کنید.

    • همه ی موزها را به قطعاتی با ضخامت یکسان ببرید. ضخامت آن ها باید حدود 0.6 سانتی متر باشد. از یک تخته برش یا بشقاب استفاده کنید.

    . موزها را روی یک قفسه ی سیمی قرار دهید.

    • از یک قفسه برای خنک کردن و خشک کردن موزها استفاده کنید. قفسه را روی یک سینی شیرینی پزی کم عمق قرار دهید.

    • قرار دادن موزها روی این قفسه موجب می شود هرگونه رطوبت اضافی که در قطعات موز است خشک شود.

    • تکه های موز نباید روی هم انباشته شوند. بهتر است در کنار هم قرار داشته باشند.

    • اشکالی ندارد که لبه ی تکه های موز با هم تماس داشته باشد. زیرا موزها در حین فرآیند خشک شدن کوچک می شوند.

    . فر را روشن کنید. دمای آن را 125 درجه تنظیم نمایید. اطمینان یابید که فر از قبل گرم شده باشد.

    . موزها را داخل فر قرار دهید.

    • موزها روی توری سیمی و سینی شیرینی پزی باید بمانند و در ردیف وسطی فر قرار داده شوند. موزها را برای 18 ساعت و یا تا زمان ترد شدن داخل فر بگذارید، اما مراقب باشید که قهوه ای نشوند.

    . موزها را داخل خشک کن بگذارید.

    • اگر به خشک کن دسترسی دارید، می توانید قطعات موز را داخل یکی از سینی های خشک کن قرار داده و دمای آن را روی 135 درجه تنظیم کنید.

    • موزها را برای 8 تا 16 ساعت داخل خشک کن بگذارید. موزها باید ترد شوند اما قهوه ای نشود.

    . اکنون کار شما به پایان رسیده است و موزها آماده هستند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X