جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش پخت یک شام لذیذ و آسان با فیله گوساله

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه تورندو ، غذایی گوشتی بسیار خوشمزه و لذیذ

    غذای گوشتی

    مواد لازم جهت تهیه تورندو :

    فیله گوساله 250 گرم

    پیاز یک عدد

    سیر له شده یک تا دو حبه

    زرده تخم‌مرغ دو عدد

    ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری

    سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه

    فلفل‌سیاه یک قاشق چایخوری

    سرکه نصف پیمانه

    کره آب شده 100 گرم

    روغن مایع یک قاشق غذاخوری

    قارچ 100 گرم

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه تورندو غذای گوشتی خوشمزه :

    گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سرکه را با مقداری آب، سس گوجه ‌فرنگی و کمی نمک روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنک شود. زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و کمی نمک هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ کنید.

    کره را کم‌کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه کرده و هم بزنید. روی گریل یا یک تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمک بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای کنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ کرده‌ روی میز بگذارید و سرو کنید.

    نکته های آشپزی:

    بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.

    منبع : سیمرغ

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X