جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش پخت یک خورش خاص و ویژه با پسته

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه خورش خوشمزه و خاص پسته :

    خورش پسته

    مواد اولیه جهت تهیه خورش پسته برای 8 نفر :

    پسته                         نیم کیلو (مغز شده و آسیاب کرده)

    گوشت                      نیم کیلو (گوسفندی بدون چربی(خورشتی))

    پیاز                                                                 1عدد

    روغن                                                     به میزان لازم

    آبغوره                                                      نصف پیمانه

    شکر                                               2قاشق غذاخوری

    نمک                                                     به میزان لازم

    فلفل                                                    به میزان لازم

    طرز تهیه خورش خاص پسته:

    ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه 6 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید.

    اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورش سبزتری خواهید داشت. پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.. پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

    فلفل و آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.

    نکات آشپزی :

    1)بهتر است در این خورش از فلفل سفید استفاده شود.

    2)استفاده از کره به جای روغن،خورش را خوشمزه تر خواهد کرد.

    3)می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاه کنید.

    4)شکر خورش را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید . یا آن را حذف کنید.

    5)با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورش را طبخ کنید.

    6)برای این مقدار خورش حدودا 8پیمانه برنج نیاز است.

    برگرفته

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه