جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش پخت کیک خوشمزه بدون فر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    طرز تهیه کیک بدون فر, کیک بدون فر, طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر, کیک اسفنجی بدون فر

    با اینکه استفاده از فر و ماکروویو این روزها خیلی رایج شده است، اما باز هم خیلی ها دلشان می خواهد کیکی بدون استفاده از فر درست کنند. ما هم این امکان را برایشان فراهم کرده ایم.

    مواد اولیه کیک بدون فر:

    تخم مرغ بزرگ 6عدد
    شکر یک ویک چهارم لیوان
    ارد سفید یک و یک سوم لیوان
    وانیل شکری 1/4 .ق.چ
    بیکینگ پودر 1/4.ق.چ
    پودر کاکائو ب.م.ل
    روغن مایع در حد چرب کردن

    کیک اسفنجی

    طرز تهیه کیک بدون فر:

    1- تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید سپس بادور تند همزن 5دقیقه هم بزنید ب.ک وانیل شکری را با دو قاشق ارد مخلوط کنید سپس ارد را به مواد افزوده دربین ان مخلوط ب.ک وانیل ارد را هم افزوده ودیگ را چرب کرده مواد را درون دیگ بریزید وکمی از مایه کیک رابا کاکائومخلوط وروی ان بریزید درحفره دیگ یک استکان کوچک قرار دهید سپس در دیگ را روی ان قرار دهید استکان برای این است که مواد از حفره بیرون نریزد زیر دیگ شعله پخش کن قراردهید شعله باید خیلی ملایم باشد.

    2- حدود یک ساعت زمان لازم است و روی در ان حوله ای کوچک وتمیز گذاشته بعد از مدت گفته شده در ظرف راگرفته با چنگال روی کیک راکمی فشار دهید اگربه چنگال چیزی نچسبید کیک اماده است برای خارج کردن هم اگر بدنه ودر ظرف را خوب چرب کنید مشکلی در خارج کردن ندارید با احتیاط با کارد لبه کیک را از ظرف جدا کنید چند دقیقه صبر کنید ودیگ را برگردانده.

    3- آرد را چند بار الک کنید.

    4- تخم مرغ را به دمای محیط برسانید.

    5- اگر دوست دارید کیک کمی چرب باشد نصف لیوان روغن مایع را قبل از اضافه کردن ارد به ان افزوده.

    کیک بدون فر

    کیک بدون فر

    6- مایه کیک نباید سفت باشد با تقریبا حالت شل داشته باشد اگر زیاد ارد اضافه کنید کیک سفت و کم پفی دارید در اضافه کردن ارد دقت کنید شاید همه ارد لازم نباشد ویک قاشق کمتر ارد بخواهد.

    کیک بدون فر

    7- و برای نگه داری کیک سیب را از وسط دونیم کرده وکنار کیک گذاشته روی ان سلفون کشیده دراتاق خنک به مدت 4روز کاملا تازه میماند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X