جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش پخت کباب بره با لیمو ترش و سیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه کباب بره, لیمو ترش, سیر

    آموزش پخت کباب بره

    کباب بره با لیمو و سیر از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. لیمو ها در هنگام پخت کاراملی و شیرین می شوند، هنگام خوردن کباب ها آب لیمو ها را روی آن ها بچکانید تا مزه دار شوند.

    مواد لازم جهت تهیه کباب بره:

    گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم
    لیمو ۲ عدد
    روغن زیتون  ۱/۴ پیمانه
    آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
    سیر ۴ حبه
    نمک  به میزان لازم
    فلفل سیاه  به میزان لازم
    جعفری  به میزان لازم

    طرز تهیه کباب بره:

    1- ۴ عدد سیخ برداشته و در هر کدام ۵ تکه گوشت و ۲ قاچ لیمو به سیخ بکشید. سیخ ها را در ظرفی قرار دهید.

    2- در کاسه ای کوچک، روغن زیتون، آب لیمو و سیر را با هم ترکیب کنید. ترکیب را روی سیخ ها بریزید و همه جای کباب ها را به مواد آغشته کنید. اجازه دهید تا حداقل برای ۵ دقیقه و یا تا یک شب در یخچال استراحت کنند. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.

    3-ماهیتابه (ای که سیخ ها در آن جای بگیرند) را روی حرارت بالا گرم کنید. آن را کمی چرب کنید. سیخ ها را در ماهیتابه گذاشته و درب آن را ببندید. سیخ ها را هرازگاهی بچرخانید و کباب ها را برای بین ۲ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید (با توجه به میزان پختگی مد نظرتان). برای پخت می توانید از دستگاه گریل هم استفاده کنید.

    4- کباب ها را با سس دیپ پنیر فتا و جعفری میل کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی کباب بره با لیمو وسیر:

    1- از گوشت راسته بره استفاده کنید. آن را به شکل ۲۰ مکعب مساوی (هر کدام حدود دو ونیم سانتی متر) خرد کنید.

    2- هر لیمو را ۴ قاچ کنید.

    3- به روغن زیتون اضافی برای پختن نیاز دارید.

    4- سیرها را ریز خرد کنید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X