جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش پخت نان سبوس دار در منزل

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    طرز تهیه نان سبوس دار, طرز تهیه نان, نان سبوس دار, نان سبوس دار خانگی

    نان یکی از اجزای جدا نشدنی از سفره های ما ایرانیان است. در این بین بهترین نوع آن، نان سبوس دار است. به راحتی با دستور زیر می توانید نان سبوس دار خانگی درست کنید.

    مواد لازم برای نان سبوس دار خانگی

    آرد گندم : یک لیوان
    شیر ولرم : یک لیوان
    سبوس جو : یک لیوان
    خمیر مایه : دوقاشق چای خوری
    شکر : دو قاشق چای خوری
    زنجبیل : دو قاشق چای خوری
    روغن زیتون : یک سوم لیوان

    نان سبوس دار خانگی

    طرز تهیه نان سبوس دار خانگی

    شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید .
    پس از 5 دقیقه روغن ، آرد ، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید.
    خمیر را داخل کاسه ای بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر به دلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت )
    روی سطح میز  آرد بپاشید، خمیر را روی سطح میز  قرار دهید و به 8 قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید )، خمیرها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و یک  ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.
    فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید .
    پس از 25 – 20 دقیقه نان ها آماده می شود ( می توانید در صورت تمایل روی نان ها را با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید ).
    در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X