جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش پخت قیمه نثار غذای قزوینی ها

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه قیمه نثار, قیمه نثار, آموزش تهیه قیمه نثار, عکس قیمه نثار

    آموزش درست کردن ژله تزریقی (گل رز)

    قیمه نثار غذای محلی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست که مخصوص خورش قیمه نثار است که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش طعم و خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای مجلسی به شمار می آمد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی  همراه با سبزی خوردن سرو می شده.

    قیمه نثار طرز تهیه‌ی قیمه نثار

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    گوشت مغز ران گوسفندی                         500 گرم

    برنج                                                       6 پیمانه

    زرشک                                                    2 قاشق غذاخوری

    شکر                                                       1 قاشق‏ غذاخوری

    پیاز داغ                                                   2 قاشق‏ غذاخوری

    رب گوجه ‏فرنگی                                      1 قاشق‏ غذاخوری

    خلال پرتقال شیرین شده                            1 قاشق‏ غذاخوری

    خلال بادام                                               1 قاشق ‏غذاخوری

    خلال پسته                                               1 قاشق‏ غذاخوری

    گلاب                                                      1 قاشق‏ غذاخوری

    دارچین، هل، زیره                                    1 قاشق‏ غذاخوری

    کره                                                         100 گرم

    زعفران آب گرفته غلیظ                             1 قاشق‏ غذاخوری

    نمک، فلفل، زردچوبه                                  به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

    بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

    یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

    تزیین:

    برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید. سپس آن را در دیس برگردانید. در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

    انرژی کل: 3500 کیلو کالری

    امیدواریم با تهیه این خورش قیمه نثار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X