جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش پخت فلافل با طعمی جدید

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ

    طرز تهیه فلافل خوشمزه با طعمی جدید و ترد

    طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.

    آماده سازی : 15 دقیقه

    زمان پخت : 20 دقیقه

    طرز تهیه فلافل

    مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای 5 نفر :

    نخود خام  200 گرم

    هویج متوسط 1 عدد

     پیاز کوچک  1 عدد

    سیر  3-4 حبه

    انبه پودر شده 1 قاشق غذا خوری

    زیره سیاه 1/2 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری

    زردچوبه 1 قاشق چای خوری

    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری

    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه فلافل نخود و هویج :

    برای تهیه فلافل نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید تا برای تهیه فلافل آماده شود.

    سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار بدهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).

    سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

    منبع : پرداد

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X