جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش پخت غذای فوری پنه ریگاته با سس آلفردو

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سس و چاشنی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه پنه ریگاته با سس آلفردو, طرز تهیه پنه ریگاته, پنه ریگاته با سس آلفردو, طرز تهیه سس آلفردو, سس آلفردو

    در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد می گیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

    مواد لازم برای پنه ریگاته با سس آلفردو

    فیله مرغ : 200 گرم
    پاستا پنه
    جعفری خردشده

    طرز تهیه پنه ریگاته با سس آلفردو

    200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.
    حالا سس آلفردو را آماده کنید.
    مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
    پاستا  پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را  روی شعله ملایم کمی  حرارت دهید.
    سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .

    طرز تهیه سس آلفردو

    کره : یک چهارم پیمانه
    خامه : یک پیمانه
    سیر : یک حبه (خرد شده)
    پنیر پارمزان رنده شده : یک پیمانه و نیم
    جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)

    کره را در تابه متوسط آب کنید.
    یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد.
    خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
    بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X