جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش پخت شامی اصفهانی ها + طرز تهیه سس مخصوص

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سس و چاشنی , غذاهای گوشتی

    طرز تهی شامی هویج, غذاهای اصفهانی, شامی هویج, طرز تهیه شامی

    طرز تهیه شامی سبک با سیب زمینی – fast recipe

    شامی هویج

    مواد لازم جهت تهیه شامی هویج :

    گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
    هویج رنده شده: ۲۵۰ گرم
    تخم مرغ: ۳ عدد
    سرکه: یک دوم پیمانه
    پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط
    نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
    شکر: ۲ قاشق غذاخوری
    روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه شامی هویج خوشمزه اصفهانی ها:

    1- پیاز و هویج رنده شده را داخل ظرفی می‌ریزیم و گوشت را اضافه می‌کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه می‌کنیم ۳ قاشق آرد نخوچی اضافه می‌کنیم و ۲ عدد از تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم بعد اگر لازم بود و مواد شل بود تخم مرغ سوم را اضافه خواهیم کرد.

    2- مواد را خوب ورز می‌دهیم. بهتر است آرد نخودچی را خودتان در منزل تهیه کنید یعنی نخودچی را تهیه کرده و آسیاب کنید. در آن صورت کیفیت آن بهتر خواهد بود.

    3- ماهی تابه را روی حرارت می‌گذاریم روغن را داخل آن می‌ریزیم.

    4- به اندازه نارنگی از مواد را برمی‌داریم در دست صاف می‌کنیم وسط آن با انگشت حفره ایجاد می‌کنیم و داخل روغن که کامل داغ شده می‌گذاریم ضخامت شامی یک سانتی‌متر باشد. وقتی یک طرف آن کامل طلایی شد برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

    5- اگر شامی داخل ماهی تابه کامل سرخ شده باشد به راحتی می‌توانیم آن را برگردانیم اما اگر یک طرف آن کامل سرخ نشده باشد وقتی قاشق را زیر آن می‌گذاریم و بلند می‌کنیم می‌شکند و بر نمی‌گردد.

    6- برای شامی‌ها حرارت باید زیاد باشد و مقدار روغن نیز زیاد باشد دقت کنید اگر میزان روغن کم باشد بیشتر جذب شامی می‌شود و اگر میزان روغن بیشتر و حرارت زیاد باشد کمتر جذب می‌شود.

    7- پس از اینکه شامی‌ها آماده شد روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی اگر داشته باشند گرفته شود.

    8- برای سرو این غذا با سس دو روش وجود دارد یا سس را در آخر که همه شامی‌ها سرخ شد داخل ماهی تابه شامی‌ها ریخته و می‌گذاریم شامی‌ها داخل سس چند جوش بزنند تا سس به خورد آن‌ها برود یا اینکه وقتی شامی‌ها آماده شد آنها را داخل دیس می‌کشیم و سس را روی آنها می‌ریزیم که این روش برای مهمانی‌ها مناسب‌تر است.

    طرز تهیه سس:

    ظرف را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم رب را داخل آن تفت می‌دهیم بعد از اینکه رب تفت خورد شکر را اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم وقتی که شکر کمی حل شد سرکه اضافه می‌کنیم سس رقیقی به دست می‌آید وقتی شامی آماده شد این سس را روی آن می‌ریزیم.

    نکات آشپزی:

    1- در نوع سنتی این شامی گاهی یک قاشق چای‌خوری رب انار و یک قاشق غذاخوری پیاز داغ هم به سس اضافه می‌کنند همراه مواد گفته شده.

    2- می‌توان برای داخل شامی از سیب‌زمینی هم استفاده کرد که در آن صورت شبیه کتلت می‌شود.

    برگرفته از bartarinha

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X