جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش پخت خورش به سبک هندی ها

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه خورش هندی, خورش هندی, طرز تهیه خورش هندی, طرز تهیه خورش

    طرز تهیه مصور و گام به گام خورش فسنجان

    من همیشه به درست کردن غذاهای ملل دیگر خیلی علاقه نشان می دهم. فکر می کنم خیلی ها هم مثل من باشند و دوست داشته باشند غذاهای کشور های دیگر را هم درست کنند و تجربه هایی در این زمینه بدست بیاورند.
    مواد لازم جهت تهیه خورش هندی:
    ۱ پیمانه  برنج
    ۲ قاشق سوپ خوری  روغن گیاهی
    ۱ عدد پیاز
    ۲ حبه  سیر
    ۱ قاشق سوپ خوری پودر کاری
    ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
    ۳ پیمانه رب گوجه
    ۸۵۰ گرم  نخود
    ۱ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه
    ۱/۲ پیمانه ماست کم چرب
    یک و نیم پیمانه آب
    خورش هندی

    طرز تهیه خورش خوشمزه هندی :

    1. برنج را بپزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

    2.در حین پخته شدن برنج، در یک ماهیتابۀ بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. به طور مداوم حدود 4 تا 6 دقیقه هم بزنید تا پیازها نرم شوند. پودر کاری وزنجبیل را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه بپزید و هم بزنید تا معطر شوند.

    3.رب گوجه، نخودها و یک و نصفی پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند، شعله را کم کنید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه آرام بپزد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا غلیظ شود. آبلیمو را اضافه کنید و به هم بزنید.

    4.نمک و فلفل را اضافه کنید. خورش را به همراه برنج و ماست سرو کنید. می توانید در نهایت روی خورش را با کمی کاری و برش های لیمو تزئین کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X