جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش پخت املتی سریع و فوری | غذای هندی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی

    آشپزی آسان و سریع, طرز تهیه املت هندی, طرز تهیه املت, غذاهای آسان

    آموزش پخت یک نوع املت سریع – غذای چینی

    ,املت, املت هندی, غذاهای سریع,انواع املت

    املت یکی از غذاهای سریع است که انواع و اقسام مختلفی دارد. خانم های شاغل برای درست کردن شام ممکن است با کمبود وقت مواجه شوند. املت هندی یک غذای عالی برای خانم های شاغل کم وقت است.

    مواد لازم جهت تهیه املت هندی :

    تخم مرغ :  3 عدد
    کره آب شده یا روغن :  4 قاشق غذاخوری
    پیاز ریز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
    زنجبیل تازه رنده شده : سه چهارم قاشق مرباخوری
    فلفل سبز تند خرد شده : 3 عدد
    گوجه فرنگی ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
    جعفری ریز خرد شده : 3 قاشق مرباخوری
    زردچوبه : کمی
    شیر : 1 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل : به میزان کافی

    طرز تهیه املت سریع و خوشمزه هندی :

    تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X