جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش پخت آبگوشت قنبید با کلم قمری

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه آبگوشت قنبید, آبگوشت قنبید, طرز تهیه آبگوشت, آبگوشت

    کلم قمری منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب استحکام بدن وساخت غضروف و استخوان می‌شود. برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.

    مواد لازم جهت تهیه آبگوشت قنبید :

    500 گرم گوشت گوسفند استخوان دار
    150 گرم نخود خام
    یک بوته سیر
    یک عدد پیاز
    یک ق غ زعفران آب کرده
    نمک به میزان لازم
    آب نارنج یا لیمو عمانی در صورت تمایل
    کلم قمری 2 عدد متوسط

    آبگوشت قنبید
    طرز تهیه آبگوشت قنبید:

    1.  گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و با پیاز، کمی روی حرارت ملایم تفت دهید.

    2. سیر و نخود را به همراه 6 تا 8 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب بپزد تا گوشت کاملا نرم شود.

    3. در انتها با زعفران دم کرده و نمک غذا را مزه‌دار کنید. در صورت تمایل از لیمو عمانی یا آب نارنج می‌توانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه