جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش مرحله به مرحله بستنی پسته ای همراه با عکس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع بستنی

    طرز تهیه بستنی خوشمزه پسته ای

    مواد لازم جهت تهیه بستنی پسته ای :

    پودر پسته                          یک فنجان

    پودر شکر                           شش قاشق غذا خوری

    شیر                                  یک فنجان سر پر

    تخم مرغ                            یک عدد

    خامه                                 یک بسته 250 گرمی

    وانیل                                یک چهارم قاشق چای خوری

    همزن برقی و آسیاب برقی

    با این مقدار مواد لازم به اندازه سه کاسه بستنی خوری یا 10 اسکوپ بزرگ از ”‌‌بستنی پسته ای“ خواهیم داشت.

    یک بسته خامه دویست و پنجاه گرمی . حداقل 30 درصد چربی

    طرز تهیه بستنی خوش طعم و خوشمزه پسته ای :

    یک بسته خامه دویست و پنجاه گرمی (حداقل 30 درصد چربی ) را دو ساعت در فریزر گذاشته، سپس آن را در یک ظرف ریخته همراه سه قاشق غذاخوری پودر شکر حدود پنج دقیقه با همزن برقی می زنیم تا خامه سفت شده و فرم بگیرد (اگر به هنگام باز کردن بسته خامه، کمی شیر کنار آن جدا شده بود ، شیر را دور بریزید تا خامه غلیظ تر شده و بهتر فرم بگیرد.)

    یک عدد تخم مرغ را همراه سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل با همزن برقی می زنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.

    مواد بستنی پسته ای
    بستنی پسته ای
    طرز تهیه بستنی
    بستنی پسته ای

    یک فنجان شیر را کم کم اضافه کرده، هم می زنیم و سپس خامه فرم گرفته را اضافه می کنیم تا مایه بستنی پسته ای آماده شود .

    بستنی پسته ای با تخم مرغ
    بستنی با تخم مرغ
    بستنی

    مایه بستنی پسته ای را حدود دو ساعت در فریزر قرار می دهیم تا بستنی شروع به یخ زدن کند. سپس آن را از فریزر در آورده و با یک چنگال یا همزن دستی هم می زنیم و دوباره دو ساعت دیگر در فریزر قرار داده و بعد در آورده، هم می زنیم. این بار بستنی سفت تر خواهد شد.

    بستنی پسته ای
    طرز تهیه بستنی با پسته
    آموزش تهیه بستنی با پسته
    بستنی با پسته

    در این مرحله یک فنجان پودر پسته (پسته آسیاب شده) اضافه کرده، هم می زنیم و برای 24 ساعت در یک ظرف در بسته در فریزرقرار می دهیم تا بستنی آماده شود. سپس آن را با قاشق مخصوص بستنی در ظرف پذیرایی می کشیم.

    طرز تهیه بستنی پسته ای
    آموزش تهیه بستنی پسته ای
    آموزش بستنی
    بستنی پسته ای خوشمزه

    مقدار کالری موجود در کل بستنی 1800کیلو کالری می باشد.

    مقدار کالری موجود در یک اسکوپبزرگ از بستنی حدود 180کیلو کالری می باشد.

    مقدار کالری موجود در یک کاسه بستنی خوری  حدودا 600کیلو کالری می باشد.

    منبع :

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X