جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش مرحله ای و تصویری شیرینی اوکراینی

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    آموزش تهیه شیرینی اوکراینی, شیرینی اوکراینی, طرز تهیه شیرینی اوکراینی, آموزش شیرینی اوکراینی

    شیرینی اوکراینی

    مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب. شیرینی‌ای که در 10 دقیقه آماده خوردن می‌شود. مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.

    لقمه سیب شیرینی مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینی‌ها هم هست. این شیرینی ساده را می‌توانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمان‌هایتان گل بگویید و گل بشنوید

    مواد لازم

    2 عدد سیب
    2 /1 پیمانه پودر قند
    2 ق چ پودر دارچین
    به میزان لازم خمیر یوفکا

    طرز تهیه:

    1. سیب‌ها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

    شیرینی اوکراینی

    2. حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.

    شیرینی اوکراینی

    3. خمیر یوفکا را پهن کنید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید.

    شیرینی اوکراینی

    4.  در پایان کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید. فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا شیرینی‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید.

    شیرینی اوکراینی
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X