جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش غذاهای خارجی / مک اند چیز

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی

    مک اند چیز, طرز تهیه مک اند چیز, غذای خارجی مک اند چیز, آموزش غذاهای خارجی

    رژیم غذایی زنان خارجی چیست که لاغر هستند؟

    امروز قرار است طرز تهیه مک اند چیز را به شما آموزش دهیم. سس این غذا در ابتدا رقیق به نظر می آید، ولی وقتی با پاستا مخلوط شود ،غلیظ می شود. برای دوباره داغ کردن این غذا، مقداری شیر پرچرب به آن اضافه کنید تا دوباره حالت خامه ای بگیرد.

    مک اند چیز

    مواد لازم جهت تهیه مک اند چیز:

    کره ۳ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱/۴ پیمانه
    آرد ۱/۳ پیمانه
    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    شیر پرچرب ۴ پیمانه
    پاستا ۳۵۰ گرم
    پنیر چدار ۴ پیمانه
    سس خردل ۱ قاشق چای خوری
    سس ورچستر شایر ۱ قاشق چای خوری
    فلفل قرمز به میزان لازم

    نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا:

    ۱- برای این دستور،  پیاز را درشت خرد کنید.

    ۲- در این دستور،  از پاستای صدفی کوچک یا لوله ای (آرنجی) استفاده کنید.

    ۳- برای این دستور، پنیر چدار را درشت رنده کنید.

    ۴- در تهیه این دستور، از سس ورچسترشایر ( یا ورسسترشایر Worcestershire) استفاده می شود.

    طرز تهیه مک اند چیز:

    1- در قابلمه ای متوسط کره را با دمای متوسط آب کنید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و برای حدود 4 دقیقه تا نرم شود ،بپزید. به آن، آرد و نمک اضافه کنید و برای حدود 5 دقیقه، بپزید( مداوم هم بزنید تا به رنگ طلایی کم رنگ درآیند و بوی آجیل مانند بدهد و یا بافتی همانند جوی پخته شده بگیرد).

    2- درحالیکه مواد را هم می زنید 2 پیمانه از شیر را به مواد اضافه کنید، 2 پیمانه دیگر از شیر و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و تا یک دست شوند، هم بزنید. مواد را برای 6 تا 7 دقیقه تا شروع به قل زدن کند (درحالیکه مدام هم می زنید)، بپزید. دما را کم کنید و برای حدود 10 دقیقه دیگر تا سس غلیظ شود بپزید (مدام هم بزنید) تا زمانیکه وقتی بین دو انگشت تست می کنید، گلوله گلوله نباشد.

    3- در این زمان، در یک قابلمه بزرگ از آب نمک به جوش آمده، پاستا ها را بپزید (به میزانی که نرم نشود یا اصطلاحا زیر دندان بیاید ) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. سس را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا برای 10 دقیقه خنک شود. سریعا پنیر، سس خردل و سس ورچسترشایر را با آن ترکیب کنید. سس پنیر را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا روی پاستاها را بپوشاند.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X