جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن یک ذرت مکزیکی خاص و جدید

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی

    ذرت مکزیکی کبابی

    مواد لازم

    شیر بلال  5 عدد

    کره  ¼ پیمانه

    پنیر خامه ای  ½ پیمانه

    ساور کریم(sour cream)  ½ پیمانه

    پودر فلفل  به مقدار لازم

    لیمو ترش به مقدار لازم

    سس تند  به مقدار لازم برای سرو

    روش تهیه

    باربکیو یا منقل را داغ کنید.
    هر بلال را از قسمت طولی به 3 قسمت تقسیم کنید.
    تکه های بلال را روی توری روی زغال به مدت 7 تا 10 دقیقه کباب کنید تا خوب بپزد. در طی این زمان آن ها را بچرخانید که همه قسمت های آن به صورت یکنواخت کباب شوند.
    یک تابه روی حرارت باربکیو قرار دهید و داخل آن به مقدار لازم کره بریزید تا آب شود. بلال های پخته شده را یک دقیقه داخل کره بغلتانید.
    سپس با پنیر خامه ای که هم زده اید یا ساور کریم یا ترکیبی از هردو پوشانده و سرو کنید.
    فراموش نکنید در طی این مراحل به میزان دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.
    بلال های کره ای مکزیکی خوشمزه را با برش های لیمو سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه