جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    آموزش درست کردن نان فانتزی و خوشمزه کماج

    مجموعه : انواع نان

    آموزش درست کردن نان فانتزی و خوشمزه کماج

    534533113

    مواد لازم

    آرد سفید …………………750 گرم (ممکنه تا ۱۰۰گرم هم اضافه تر ببره )/حدود ۵/۵ لیوان

    آب ………………………………….۳۰۰ سی سی /یک لیوان ویک پنجم

    شکر………………………………….۱۸۰ گرم/یک لیوان سر خالی

    تخم مرغ………………………………سه عدد ویک عدد زرده تخم مرغ برای روی نان

    روغن مایع …………………………….۱۰۰ گرم/یک دوم لیوان

    خمیر مایه………………………………یک ونیم قاشق غذا خوری

    نمک…………………………………..دو سوم قاشق چای خوری

    کنجد ……………………………………………….برای تزیین

    مواد لازم برای داخل خمیر در صورت تمایل

    کره………………………………………………..15 گرم

    گردو ریز خورد شده…………………..سه قاشق غذا خوری

    دارچین ………………………………..یک قاشق چای خوری

    شکر ……………………………………..دو قاشق غذا خوری

    روش تهیه

    ابتدا حدود ۲۰۰سی سی آب ولرم (یعنی حدود ۳۸-۳۹ درجه ویا به عبارتی آبی که نه دست را بسوزونه ونه سرد باشه .)را با ۵۰ گرم شکر  وخمیر مایه مخلوط می کنیم وحدود ۱۰۰ گرم آرد را هم به آن اضافه می کنیم ودر یک جای گرم می گذاریم تا حجم آن دو الی سه برابر بشه .این علامت اینه که مایه خمیر سالمه وخوب عمل می کنه .

    آرد را یک بار الک می کنیم وبا شکر ونمک مخلوط کرده ودر ظرف بزرگی می ریزیم .بعد تخم مرغ ها ومابقی شکر ،آب وروغن راروی آن می ریزیم وهمینطور مایه خمیر عمل کرده را هم اضافه می کنیم .

    ابتدا با یک قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم .وسپس با دست شروع به ورز دادن می نماییم .در این مرحله در ریختن آرد اضافه لطفا عجله نکنید واگه خمیر چسبنده بود خیلی به تدریج آرد را به آن اضافه کنید.

    وسپس حدود ده دقیقه خمیر را ورز دهید وبعد از آن روی آن را بپوشانید ودر جای نسبتا گرم قرار دهید .مدت ور آمدن خمیر حدودا یک ساعت ونیم هست که البته برای مطمئن شدن از ور آمدن خمیر آن را امتحان می کنیم باید داخل خمیر شبیه خونه زنبور شده باشه وجای انگشت هم روی خمیر بمونه .

    در این فاصله مواد لای نون را درست می کنیم .(البته برای بار اول درست کردیم و بعدا فقط بدون مغز درست کردیم) به این صورت که کره را در هوای بیرون قرار می دهیم تا ذوب بشه وبعد با گردو ودارچین وشکر خوب مخلوط می کنیم . ودر در بعضی از اشکالی که زیر توضیح دادم می توانید این مواد را ابتدا در وسط نون قرار بدهید (حدود یک قاشق سوپ خوری )وبعدش به آن شکل بدهید .

    حالا می رسیم سر مرحله جالب وان هم شکل دادن به خمیر هست .اشکال متعددی می تونیم درست کنیم که البته چند نمونه آن را من پیشنهاد می دهم .شکل ها ی دیگر را هم شما بفرمایید .میتونیم سه تا لوله باریک وبلند ازخمیر درست کنیم .

    بعد آنها را مثل گیس ببافیم و یا ابتدا وانتهای ان را به هم وصل کنیم.

    یا 5 تا چونه کوچولو درست کنید ومثل گل به هم بچسبانید و یا اینکه نان را مثل نون باگت شکل بدهید و بعد با چاقو اطراف آن را به صورت یک در میان برش بزنید

    حتی می تونید انرا به شکل حلزون درست کنید و یا اینکه اگه وقت کافی ندارید همه نون ها را به صورت یک شکل وهمبرگری درست کنید.

    سپس نون ها را در سینی فر که کمی چرب شده می چینیم .در این موقع مجددا نیم ساعت به نون ها استراحت می  دهیم .با زرده تخم مرغ روی ان را رنگ می کنیم و کنجد می پاشیم .

    حالا نون ها را در حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم تا پخته بشه .خیلی خوبه که یک کاسه آب هم کف فر قرار بدهیم تا محیط فر مرطوب بشه.

    البته مدت پخت بستگی به حرارت فر داره وباید مرتب زیر نون ها را چک کنید تا نسوزه .اگه روی نون ها برشته نشد حدود 4- 5 دقیقه گریل را روشن کنید (سینی را کف فر قرار می دهیم .)تا روی نون ها هم خوشرنگ بشه .

    نون ها حاضره ….نوش جان.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X