جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن نان شیرمال پر طرفدار و خوشمزه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نان

    آموزش درست کردن نان شیرمال پر طرفدار و خوشمزهآموزش درست کردن نان شیرمال

    مواد لازم

    تخم مرغ: 1عدد
    کشمش: نصف لیوان
    شیر: 1لیوان
    شکر: نصف لیوان
    آرد: 3لیوان سرخالی
    کره: 100گرم
    نمک: 1هشتم قاشق مرباخوری
    مخمر (پودر): 1قاشق غذاخوری

    روش تهیه

    ابتدا مخمر را با 2 قاشق آب ولرم مخلوط کرده و بعد شکر را اضافه میکنیم و مخلوط کرده و 10 دقیقه آن را در جای گرم قرار میدهیم تا مخمر عمل بیاید.
    درون ظرفی گود تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، مخمر آماده را مخلوط میکنیم. آرد را با نمک مخلوط کرده و حد اقل 3 مرتبه الک میکنم تا سبک شده و کمی هوا بخورد سپس آن را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه میکنیم.
    خمیر را که حالا لطیف و کمی چسبنده است مقداری ورز میدهیم البته بدون اضافه کردن آرد اضافی و بعد حد اقل 3ساعت داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را یک پارچه مرطوب نخی می اندازیم. ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.
    برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی آن بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ).
    پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید.

    انواع نان

    توجه

    1)میتوانید سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید.
    2)خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد.
    3)در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید.
    4)بهتر است داخل فر یک ظرف آب هم قرار دهید تا نان شما خوشمزه تر و پوک تر شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X