جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن شیرینی کیک برنجی

    مجموعه : شیرینی پزی

    آموزش درست کردن شیرینی کیک برنجی

    آموزش درست کردن شیرینی کیک برنجی

    مواد لازم

    ۴ فنجان برنج ۲۵ گرم بادام هندی نارگیل مکعبی خرد شده پودر هل شیره قند۴ فنجان آب ۴ فنجان

    روش تهبه

    برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید.

    سپس آن را آسیاب کنید.

    ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

    وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.

    سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود.

    سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود.

    بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید.

    روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید.

    شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X