جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن ساندویچ ویژه مافتالا

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ

    آموزش درست کردن ساندویچ ویژه مافتالا

    آموزش درست کردن ساندویچ ویژه مافتالا

    مواد لازم

    زیتون سبز بدون هسته (ورقه شده) 200 گرم
    فلفل دلمه ای قرمز(خرد شده) 3/1فنجان
    روغن زیتون بکر  3/1 فنجان
    مایونز 2/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
    سرکه  2 قاشق سوپخوری (28 میلی لیتر)
    سیر له شده 4 حبه (20 گرم)
    نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
    ژامبون مرغ سولیکو (خرد شده) 450 گرم
    نان باگت بزرگ  1 عدد
    گوجه فرنگی(حلقه شده) 3 عدد (300 گرم)
    پنیر ورقه ای تست  12 عدد
     کاهو تزئینی  مقداری
    انواع ساندویچ انواع سالاد
    روش تهیه
    در ظرفی زیتون ، فلفل دلمه ای،روغن زیتون, مایونز، سرکه، سیر، نمک، فلفل و ژامبون را خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
    نان را از طول برش زده و کمی میان آن را خالی کرده و داخل آن را پنیر تست، کاهو و حلقه های گوجه فرنگی قرار داده، سپس مخلوط ژامبون را روی آن بریزید.
    بعد نیمه دیگر نان را روی آن قرار داده و کمی فشار دهید.

    منبع: ساناز سانیا

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه