جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن دیپ اسفناج با روغن زیتون

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیش غذا

    دیپ اسفناج

    دیپ اسفناج

    مواد لازم برای 4 نفر

    سیب زمینی … 500 گرم
    اسفناج … 200 گرم
    شیر … نصف پیمانه
    سیر … 2 حبه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روغن زیتون یا خامه ( در صورت تمایل ) … 1 قاشق غذاخوری

    روش تهیه

    سیب زمینی را بخار پز یا آب پز کنید و کاملا له کنید.

    اسفناج ها را بعد از گرفتن ساقه های بلند کاملا بپزید و له کنید تا خمیری شود.

    بعد به سیب زمینی و اسفناج له شده شیر و سیر رنده شده و نمک و فلفل و در صورت تمایل خامه و روغن زیتون را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و همراه کراکر میل کنید.

    منبع: نوش جان

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X