جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش درست کردن ترشی پیاز سفید

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    ترشی پیاز

    http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/co108.jpg

    مواد لازم

    پیاز سفید ریز  .  نمک  .  فلفل  .  سیر  .  نعنا خشک  .  سرکه سفید

    روش تهیه

    پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و 2 ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، 1 فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید ، شیشه را به مدت 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است ).

    توجه

    دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

    منبع: ایران کوک

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X