جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن بامیه در منزل برای افطاری

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    در این پست برای شما عزیزان آموزش تهیه بامیه در خانه را گذاشته ایم تا بتوانید در با دستان خود این شیرینی لذیذ مخصوص ماه رمضان را درست کنید.

    بامیه

    مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بامیه خانگی:

    تخم مرغ 2 عدد

    آب یک لیوان

    شربت 1 قاشق غذاخوری

    جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

    روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم

    وانیل به میزان لازم

    گلاب (میزان گلاب شما بستگی به مزه و شیرینی بامیه تان دارد.) به میزان لازم

    هل و زعفران دم کرده مقداری

    آرد سفید 8 قاشق غذاخوری

    روغن جامد یا کره 2 قاشق غذاخوری

    آموزش تهیه بامیه در خانه :

    طرز تهیه ی شربت بامیه:

    دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

    طرز تهیه ی خمیر بامیه :

    آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

    منیع : سایت برترین ها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X