جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • آموزش درست کردن آش سنتی شله مشهدی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    آش شله مشهدی یک پیشنهادی عالی برای سفره افطار ماه رمضان است.به دلیل مواد مغذی به کار رفته در آش شله مشهدی، این آش یکی از بهترین گزینه ها برای سفره افطارتان در ماه رمضان است.

    ,آش, آش شله مشهدی, رمضان,آش، انواع آش، حلیم، انواع حلیم، آموزش پخت آش

    مواد لازم

    گوشت گوسفند : 500 گرم
    بلغور گندم : 1 لیوان
    برنج : 1/2 لیوان
    باقلا : 1/2 لیوان
    نخود : 1/2 لیوان
    لوبیا قرمز : 1/2 لیوان
    لوبیا سفید : 1/2 لیوان
    لوبیا چیتی : 1/2 لیوان
    خورشت قیمه آماده : 2 لیوان
    پیاز : 5 عدد
    روغن : 5 قاشق غذاخوری
    دارچین و نمک و فلفل : مقدار لازم

    روش تهیه

    ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.

    گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

    حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.

    در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X