جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    آموزش درست کردن آش رشته

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    روش تهیه آش رشته

    http://jadide.ir/wp-content/uploads/2015/06/ash-reshte-www.jahaniha.ir_.jpg

    مواد لازم آش رشته 6 تا 8 نفر

    لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز ، عدس ، نخود دو پیمانه خیس شده نامشخص
    سبزی آش یک کیلوگرم ساطوری شده نامشخص
    رشته 250-200 گرم 100 گرم / 153 کالری
    آرد یک تا دو قاشق غذاخوری 100 گرم / 360 کالری
    زردچوبه دو قاشق چای خوری 100 گرم / 0 کالری
    نمک و فلفل به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
    پیاز داغ یک پیمانه 100 گرم / 164 کالری
    سیر داغ به میزان لازم 100 گرم / 246 کالری
    نعناع داغ به میزان لازم 100 گرم / 279 کالری
    زعفران دم کرده چند قاشق غذاخوری 100 گرم / 310 کالری
    کشک یک و نیم پیمانه 100 گرم / 380 کالری

    روش تهیه

    *. بنشن را داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و با دو لیتر آب و نصف قاشق چای خوری نمک، دو ساعت بپزید. بعد از یک ساعت زردچوبه را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. پس از اضافه کردن سبزی، آش را نیم ساعت دیگر روی شعله ملایم بپزید.شعله را زیاد کرده و رشته ها را که از وسط نصف کرده اید، در سه مرحله به آش اضافه کنید و پس از هر بار آش را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد.

    *. پس از 15 دقیقه یا زمانی که رشته نرم شد، آرد را – که مقدارش بستگی به غلظت آش دارد در کمی آب سرد حل کرده و کم کم به آش اضافه کنید. آش را روی شعله ملایم 30 تا 40 دقیقه بپزید تا جابیفتد. در طول مرحله آخر پخت آش را گهگاه و به آرامی هم بزنید تا رشته و آرد در آن گلوله نشود. دوسوم کشک و پیاز داغ را به آش اضافه کرده و مابقی را برای تزیین نگه دارید.

    *. برای تهیه نعناع داغ، شش قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه کوچک داغ کنید، سپس سه قاشق غذاخوری نعناع خشک در آن ریخته و پس از مخلوط کردن به سرعت از روی شعله بردارید. برای تهیه سیر داغ، چهار تا پنج حبه سیر را ساطوری کرده و در کمی روغن روی شعله ملایم به اندازه ای تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.آش را در ظرف کشیده و با مواد باقیمانده تزیین کنید.

    نکات :

    *. حبوبات آش را بهتر است حداقل یک شبانه روز زودتر خیس کرده و آب آن را چندبار عوض کنید تا باعث نفخ نشده و بهتر بپزد. نخود و لوبیا سفید بهتر است دو روز زود تر خیس شود.

    *. سبزی آش معمولا شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و گاه یکی، دو عدد سیر تازه است. علاوه بر این سبزی آش نباید خیلی ساطوری شود.

    *. اضافه کردن آب گوشت یا قلم به آش به جای بخشی از آب، باعث خوشمزه تر شدنش می شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X